Regulament Comert!

R@zvan
Mesaje: 191
Membru din: 26 Ian 2012, 12:13
Localitate: Timisoara
Contact:

Regulament Comert!

Mesajde R@zvan » 26 Ian 2012, 23:21

  Reguli de Comerţ

 • Pentru a păstra această secţiune curată, aşa-numitele posturi "up" sau "bump", sunt permise doar o dată la 48 de ore.

  De fiecare dată când dai click pe "Răspunde" într-un topic propriu şi prin urmarea se crează un nou post (up-post), acest lucru duce la faptul că topicul tău să fie pus în partea de sus a secţiunii. Acest lucru este permis doar o dată la 48 de ore.

 • Postul tău original poate fi editat în orice moment de către tine, prin urmare oferta/cererea poate fi modificată în consecinţă. Acest lucru este necesar pentru a asigura şanse egal tuturor jucătorilor care doresc să ofere produsele lor.

  Acestea includ posturi cum ar fi "Preţuri modificate", "alt produs disponibil", "Mulţumesc pentru cumpărare" şi posturi asemănătoare. Te rugăm să ţi orice discuţie în legătură cu oferta/cererea prin PM sau Mesaj în Joc.

  Acestă regulă de "up" se aplică imediat ce ai creat topicul. Acest lucru înseamnă că posturile-up făcute în aceeaşi zi în care s-a creat topicul nu sunt permise.

 • Fiecare jucător poate să deţină doar un singur topic per subforum.

 • În secţiunea "Monede", un topic pentru fiecare achiziţie şi cumpărare este permis, respectiv Această regulă este necesară pentru ca regula de up să nu fie evitată prin crearea mai multor topicuri. Moderatorii noştri sunt dispuşi să cureţe topicul tău dacă acesta conţine mai mult de 50 de posturi.

  Pentru a solicita o curăţarea a topicului tău trebuie doar să scri un PM unui moderator indicând URL-ul (link-ul) topicului respectiv. În cazul în care oferta/cererea nu mai este valabilă, te rugăm să scri *închis* la titlu topicului. Important: Te rugăm să nu ştergi textul întreg.

 • Te rugăm să indici numele grădinii tale la fiecare ofertă/solicitare. În acest mod, investigaţiile suplimentare pot fi evitate. Cel mai recomandat ar fi să indicaţi numele grădinii tale la semnătură. [b] Ar fi chiar mai bine să pui numele grădinii tale în seamnătura ta de pe forum. .

 • Regula de "up" se aplică de asemenea şi la bresle. ] Dacă doreşti să faci un topic de comerţ pentru breasla ta, te rugăm să alegi pe cineva care să înceapă şi să editeze topicul, dacă este necesar.

 • Regula de comerţ extrem de avantajos se aplică de asemenea şi în această secţiune. De aceea trebuie să aveţi în minte şi preţurile actuale ale pieţei.

 • Te rugăm să reţii că trebuie să indici dacă vinzi (V) sau cumperi (C) Monede în secţiunea pentru Monede a categoriei respective.

  Secţiunea de comerţ, cumpărare şi vânzare poate servi doar în scopuri comerciale. Publicarea pentru breslele tale sau comunităţile de comerţ trebuie să fie făcute în sub-forumul server-ului tău. Link-urile către topicurile de prezentare pentru breasla ta sau comunităţii de comerţ sunt permise, orice alt link o să fie şters de către moderatori.

  Te rugăm să reţi că poţi publica numai imaginile produselor folosite în joc în interiorul zonei de comerţ. Singura excepţie a acestei reguli este postul de intrare (primul post al topicului). În acesta poţi publica o imagine de până la 600x600 pixeli cu un maxim de 75 kB. Din păcate trebuie să aplicăm această regulă, aşa că nu postaţi imagini supradimensionate. Imaginile care nu respectă aceste limitări vor fi şterse fără nici un comentariu suplimentar.

  Vă mulţumim pentru înţelegere,

  Echipa FermaVesela.ro

Înapoi la “Vânzare Pacienți S1”