Informatii utile pentru cei ce au CLUB sau vor un club

Aici poți găsi răspunsurile la întrebările tale. Vă rugăm să verificați aici înainte să publicați o nouă întrebare pe forum!
*Sibell*
Mesaje: 342
Membru din: 07 Ian 2012, 09:38
Localitate: Bucuresti

Informatii utile pentru cei ce au CLUB sau vor un club

Mesajde *Sibell* » 13 Mar 2012, 16:17

1. Pentru a construi clubul trebuie sa ai un teren liber dar acesta sa nu fie pe teren premium
2. Pentru ca fiecare membru sa primeasca puncte trebuie sa fie minim 6 membri in club
3. Fiecare membru primeste puncte in functie de cat doneaza dar nu mai mult de 20 mii puncte chiar daca a donat de 500mii.... exemplu: cele 500 mii puncte se cumuleaza la statistica clubului fiecarui membru in parte . Punctele pana la 20mii se adauga la punctajul general al fiecarui jucator.
4.De preferat ca intr-un club sa fie 6 membri , cu fiecare membru in plus ,questurile au cerinte mai mari ...ex: daca sunt 6 membri sa zicem ca se cer 300 bomboane , daca sunt 7 membri questul cere 350 bomboane, daca sunt 8 membri ...400 bomboane ..si tot asa.
5. Atentie daca un membru paraseste clubul in timp ce se rezolva un quest si sunt 6 jucatori , atunci nici un membru nu mai primeste puncte deoarece sunt doar 5 membri.... doar clubul primeste puncte . Daca sunt 7 membri si un membru paraseste clubul atunci nu este nici o problema , se primesc punctele deoarece raman 6 membri , minimul cerut . Daca in timp ce un quest este in rezolvare si primiti un nou membru ....noul membru nu poate dona pana nu se incepe un nou quest. Deci trebuie inchis cel initial.
6. Daca se inainteaza la nr. de questuri si punctajul primit doar de club si presedinte incepe sa fie din ce in ce mai mare iar fatada clubului se modifica ...de la o mica coliba ajunge o frumoasa vila, cu o barza ce sta pe veranda . Foarte important ....presedintele daca doneaza mai mult si nr. de puncte obtinut este mai mare.
7. Atentie ....daca ati ajuns sa zicem la quest 80 si doriti sa repetati questuri anterioare ....sa rezolvati cu minim 10 mai jos...respectiv 71,72,73,74,75,76,77,78,79,80......daca rezolvati questuri mai jos cu 10 fata de 80 primeste doar clubul puncte ...membrii nu mai primesc puncte. Atentie membrii unui club primesc puncte dupa rezolvarea questului 61. Precizare: daca ati facut quest 80 -10 si doriti sa rezolvati questul 70 nu vi se acorda puncte. Questul din care scadeti 10 este questul cel mai mare facut. Va recomand sa rezolvati fiecare quest de minim 5 ori deoarece obtineti macar una din medalii, respectiv cea de bronz.
8. Daca doriti ca fiecare membru sa beneficieze de un punctaj mai mare , se poate da clubul prin rotatie. Simplu , jucatorul ce urmeaza sa preia clubul , trebuie sa detina un teren liber si sa nu fie un teren premium , i se da functia de vicepresedinte si presedintele ii transfera clubul ....apoi noul presedinte alege un vicepresedinte .....asa ar fi frumos
9. In dreptul presedintelui sunt 2 sageti , cititi cu atentie cand doriti sa transferati clubul.
10. Daca se doreste desfiintarea clubului ...in dreptul presedintelui este o sageata prin care se poate face acest lucru
11. Daca ati rezolvat cele 130 de questuri ce sunt disponibile pana in acest moment primiti un trofeu " Grauntele de aur", clubul ce detine locul 1 poarta si trofeul plimbaret " un fermier".....acest trofeu se transmite automat la clubul cu cele mai multe puncte pe serverul care joaca. Cluburile serverului 1 sunt independente de cluburile serverului 2
12. Daca un quest se repeta de 5 ori se primeste medalie de bronz, daca se repeta de 25 ori se primeste medalie de argint ...la repetarea de 50 ori a unui quest se primeste medalie de aur , daca se repeta de 100 ori se primeste medalie de diamant
13. La club aveti un steag si deasupra este un glob ce se invarte. Dati clik pe glob si acolo aveti posibilitatea de a achizitiona diferite mijloace de transport....atunci cand vor incepe concursurile globale intre cluburi sa fiti pregatiti. Atentie ce cumparati ...in functie de mijlocul de transport achizitionat puteti incarca produsele. Fiecare mijloc are o capacitate.
14. La club sus in partea drepta aveti semnul unei cupe si semnul unei caprioare sa zicem , daca dati clik pe cupa acolo ve-ti gasi cutia de trofee a clubului si puteti vedea cate medalii ati castigat, iar unde este semnul caprioarei daca dati clik , acolo sunt 2 concursuri intre cluburi la silvicultura. Se numeste" parc de sculptura". Daca completati primul quest la silvicultura de la club o sa obtineti o frumoasa vacuta sculptata , daca completati pe al doi lea obtineti o frumoasa oita sculptata. Pentru a trece de la o sculptura la alta in partea dreapta sau partea stanga aveti o sageata . Se poate observa sculptura dupa ce s-au donat produse in procent de 50%. Puteti ruga diferiti jucatori ce au depozitul de la silvicultura plin sa intre in club si sa doneze produsele. Clubul achizitioneaza produse si urca in top iar jucatorul scapa de produsele ce ii prisosesc...precizez ca pentru aceasta donatie nu se primesc puncte.
15. Pentru a exclude un jucator , aceasta operatie se poate face doar de presedinte sau vicepresedinte . Se merge pe steag , apar toti jucatorii , in dreptul numelui fiecaruia este o sageata ...dam clik pe ea si ....jucatorul este exclus...pentru schimbarea functiei unui jucator ce este vicepresedinte si dorim sa promovam alt jucator ...la fel doar Presedintele poate face acest lucru/ in cazul in care vicepresedintele a fost banat nu-l stergeti pana nu promovati alt jucator in functia de vicepresedinte. In cazul in care este banat presedintele ...clubul poate fi luat de vicepresedinte sau alt membru al clubului ...conditia este : cine doreste clubul , elibereaza un teren ce nu are nevoie de cont premium , trimite tiket la support cu dorinta lui si in 2-3 zile se face transferul . Daca este banat presedintele nu se pierde clubul ...clubul ramane chiar daca sunt banati toti jucatorii ...il poate cere un alt jucator ce aplica la club.

ATENTIE: mai mult de 15 questuri pe zi la club
1. se fac 15 questuri - primeste puncte atat clubul , presedintele si membrii clubului
2. daca se fac mai mult de 15 questuri primeste puncte doar clubul .....membrii nu mai primesc puncte.
Moderator *Sibell*

*Sibell*
Mesaje: 342
Membru din: 07 Ian 2012, 09:38
Localitate: Bucuresti

Re: Informatii utile pentru cei ce au CLUB sau vor un club

Mesajde *Sibell* » 24 Mai 2012, 04:27

Deoarece a inceput concursul global intre cluburi postez si aici cateva explicatii

Concusuri Globale pentru Cluburile de Fermieri

Doar cluburile care au completat 5 quest-uri cu succes sunt admise la Concusurile Globale al Cluburilor de Fermieri. Quest-urile clubului vor fi atunci accesibile printr-un glob care apare deasupra casei clubului.

Pentru a participa la competiție, clubul tău are nevoie de cel puțin un vehicul. Aceste vehicule sunt disponibile pentru diferite prețuri, iar acesta variază în funcție de timpul necesar să ajungă la destinație, volumul de încărcare și durabilitatea acestora. Vehiculele pot fi cumpărate de către toți membrii clubului, dar pot fi trimise doar de către președintele clubului și vice-președintele acestuia..

În cazul în care timpul necesar vehiculului tău pentru a trimite produsele este mai mare decât timpul rămas din concursul actual, vehiculul nu poate fi trimis. Dacă mașina are o durabilitatea mai mare decât concursul actual, aceasta poate fi la următoarul concurs.

Primele trei cluburi câștigătoare vor primi o cupă pentru raftul de trofee. În plus, clubul de pe primul loc din clasament de pe fiecare server va primi un trofeu pentru raftul clubului..

În plus, punctele de prestigiu vor fi distrubuite pentru toate produsele trimis în timpul concursului. Poți vedea acestea la "Logistică" la "clasament produse". Există un clasament suplimentar la "Vehicule cumpărate" în "Clasament Donații".

Logistică

Pentru a participa la concurs, este necesar pentru club să dețină cel puțin un vehicul propriu.

Pentru a încărca vehiculele, dă click pe bara de încărcare și introdu suma necesară.

Vehiculul poate fi trimis de către liderul clubului sau de către vice președintele acestuia. Aceștia pot de asemenea să descarce vehiculele. La descărcarea acestora, toate produsele vor fi trimise înapoi către jucătorii care le-au donat.

Rang-Produse

Acest clasament se calculează în funcție de produsele trimise de către membrii clubului, bazat pe toate concursurile la care clubul a luat parte.

Achiziționare de Vehicul

Pentru a cumpăra un vehicul, dă click pe bara de plată și introduceți cantitatea dorită. Imediat ce prețul necesar a fost atins, vehiculul va fi alocat imediat la mașinile clubului.

Fiecare vehicul are diferite caracteristici. Fiecare are nevoie de un anumit timp pentru a atinge destinația (când trimiteți produse), are o limită maximă de încărcare și poate susține doar un număr predeterminat de călătorii, până ce va fi prea deteriorat pentru a mai putea fi folosit.

Rang-Donații

Acest clasament se calculează în funcție de banii investiți de către membrii clubului pentru a cumpăra vehicule și pentru toate concursuile la care clubul a luat parte.

Nota: Membrii incarca masinile cu produsul cerut dar numai presedintele si vice presedintele pot trimite masinile . O masina de transport are un maxim de produse ce poate transporta , dar daca se doreste trimiterea unei masini cu o cantitate mai mica de produse se poate trimite. Masina pleaca si cu un singur produs

http://s2.fermavesela.ro/publicfarmhous ... r=22788420
Moderator *Sibell*

*Sibell*
Mesaje: 342
Membru din: 07 Ian 2012, 09:38
Localitate: Bucuresti

Re: Informatii utile pentru cei ce au CLUB sau vor un club

Mesajde *Sibell* » 28 Iun 2012, 06:41

reactualizat astazi 28 iunie 2012
Moderator *Sibell*

*Sibell*
Mesaje: 342
Membru din: 07 Ian 2012, 09:38
Localitate: Bucuresti

Re: Informatii utile pentru cei ce au CLUB sau vor un club

Mesajde *Sibell* » 20 Ian 2013, 06:35

bump
Moderator *Sibell*


Înapoi la “FAQ - Ajutor pentru începători”