Minigolf și stația intensivă!

Anunțuri oficiale de la echipă.
quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Minigolf și stația intensivă!

Mesajde quino1033 » 26 Mar 2014, 11:27

Dragi jucători!

Cu recenta actualizare din Kapi Hospital vă prezentăm câteva noutăți mari, care vă oferă numeroase funcțiuni noi la spitalul vostru.

Acum vă prezentăm în mare noile conținuturi:

 • 4 medici noi

ImagineImagine
ImagineImagine

 • 4 camere de tratament intensive

ImagineImagine
ImagineImagine

 • 33 de boli - intensive
 • 5 terenuri de minigolf
 • 2 etaje noi (stația intensivă și terenul de minigolf)
 • 2 setări noi de raft
 • 1 angajat nou
 • 6 accesorii de golf
 • 1 magazin de golf în Pufniton
 • schimbul de medici
 • salonul de medici
 • camera de instruire

Sigur veți observa noile setări de raft. Acum există patru categorii diferite pe raft:

 • Dulap cu medicamente
 • Medici intensivi
 • Accesorii minigolf
 • Accesorii wellness

Raftul este dotat cu numere care sunt adăugate dinamic, când cumpărați mai multe medicamente. Sortirea medicamentelor a fost îmbunătățită, ce permite să aranjați mai ușor medicamentele pe raft. Administrarea automată de medicamente de asemenea are loc pe raft. Link-ul către forum a fost înlăturat, acesta î-l găsiți acum în josul ecranului.

De la nivelul 20 puteți cumpăra terenul de minigolf și stația intensivă, care permit tratamente noi.

La etajul cu minigolf vă vizitează medici care vor să joace pe diferite terenuri de minigolf. Aceștia vin în trei nivele calitative diferite: începător, avansat și expert. În funcție de acestea durează timpul de joc pe terenul de golf. De asemenea medicii pot fi așezați la bar, unde prin mini sarcini se poate crește satisfacția lor, astfel se pot obține mai multe puncte minigolf. Contra unei sume mici, aceste mini sarcini pot fi automat îndeplinite de barman.

Imagine

Cum se obțin și la ce folosesc punctele minigolf?

Punctele minigolf influențează generarea de medici. Cu cât aveți mai multe puncte minigolf, cu atât mai mulți medici primiți zilnic. Pentru 12 puncte minigolf primiți +1 medic.
Prin construirea și îmbunătățirea terenurilor de minigolf și prin îmbunătățirea medicilor vor crește punctele.

La ce folosesc acești medici?

Medicii care care au terminat jocul și au fost încasați, vor apărea în raft la categoria respectivă. Aceștia sunt medici specialiști care tratează boli periculoase la stația intensivă. Fără personalul respectiv și camerele necesare (sunt disponibile la arhitecți în Fracturăvile*) bolile intensive nu pot fi vindecate.

*Camerele intensive sunt unice. Se poate construi doar una din fiecare cameră.

Imagine

Cum primesc mai mulți medici?

La etajul cu minigolf, se poate face reclamă pentru a atrage mai mulți medici. Astfel vin doi, cinci sau zece medici suplimentari în următoarea zi. Publicitatea se poate activa la fata de minigolf în zona de așteptare. Mai există schimbul de medici, care permite jucătorilor să facă schimb de medici. Acesta î-l găsiți în același loc cu schimbul de pacienți.

Pot îmbunătăți medicii?

Da, este posibil. La stația intensivă se poate construi o cameră de instruire. Acolo se poate mări nivelul medicilor până la 25. Fiecare nivel costă un număr stabilit de medici și aduce 1,5 puncte minigolf per nivel și o reducere de 1% la tratamentele medicului respectiv. Trageți medicul din raft în camera de instruire.

Ce este salonul de medici?

Imagine

Pentru a evita coada la bar, puteți construi salonul de medici. În funcție de nivel aici pot aștepta până la 500 de medici. La cel mai mare nivel pot fi puși la schimb până la 30 de medici.

Ce-mi aduce tratarea pacienților intensivi?

Acestea aduc puncte de experiență și sT, ca și vindecarea bolilor normale.

Ce noutăți mai există?

În afară de cele două etaje noi cu multe tratamente și posibilități de interacționare noi, am extins dosarul asistentei Olga.

Imagine

De asemenea nu uitați de articolul bonus gratuit, la cumpărarea de monede!

Echipa Kapi Hospital

Înapoi la “Anunțuri”