Camere speciale!

Anunțuri oficiale de la echipă.
quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Camere speciale!

Mesajde quino1033 » 24 Sep 2013, 10:35

Dragi doctori!

Cu actualizarea de azi, jucătorii de la nivelul 2 au posibilitatea să adune taleri de aur! Ce pot cumpăra cu acestea?

O cameră specială!

În perioada 24 septembrie 2013 ora 11:00 până în 8 octombrie 2013 ora 23:59 are loc primul eveniment de cameră specială din Kapi Hospital.

Ce este o cameră specială?

Camerele speciale pot fi accesate doar printr-un eveniment. Au caracteristici deosebite și oferă diferite bonusuri. Dacă terminați cu succes un eveniment de cameră specială, de ex. camera de examinare V2, atunci la prezentarea camerei poți transforma o cameră de examinare într-o cameră de examinare V2:

Imagine

Camerele speciale după demolare vor fi incluse în planurile de construcții și își mențin nivelul atins.
Atenție: Demolarea camerei determină costurile normale!

Timp de două săptămâni puteți aduna taleri de aur, prin vindecarea pacienților din camerele de examinare*. Asta înseamnă că pentru fiecare boală tratată în camera de examinare, cu puțin noroc primiți a anumită cantitate de taleri de aur.

Imagine

După ce ați adunat 250 de taleri de aur, veți putea transforma o cameră de examinare într-o cameră de examinare V2*. Aceste camere oferă puncte bonus pentru fiecare boală tratată. O prezentare despre punctele bonus veți găsi la prezentarea camerei.

Dacă folosiți vindecătorul miraculos sau pastila minune la tratarea unei boli care aparține camerei de examinare, atunci de asemenea veți primi o mică cantitate de taleri de aur, cu ceva noroc.

Taleri de aur puteți cumpăra la managerul de eveniment. Pentru asta click pe managerul din camera de așteptare.

Imagine

Imagine

Acolo veți vedea timpul rămas, cantitatea de taleri adunați și bolile care se pot vindeca.

După 8 octombrie nu veți mai primi taleri de aur la vindecarea bolilor. Dacă nu ați reușit să adunați suficienți de taleri în această perioaddă, atunci după 8 octombrie până în 15 octombrie ora 23:59 veți putea cumpăra cu ajutorul monedelor.

Dar asta nu e tot! Dacă terminați cu succes evenimentul de cameră specială, veți primi în cadou un stetoscop de aur!

Imagine

Nu uitați de articolul bonus gratuit, păpușa voodoo, la cumpărarea de monede!

Deci vindecați bolile și obțineți taleri de aur!

Echipa Kapi Hospital

*Numai bolile care se pot vindeca în camera de examinare, pot aduce taleri de aur. Vindecarea altor boli nu va fi răsplătită cu taleri de aur. Camera de examinare V2 este o cameră specială și poate fi deținută doar o singură dată.

Înapoi la “Anunțuri”