Super găina!

Anunțuri oficiale de la echipă.
quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Super găina!

Mesajde quino1033 » 04 Iun 2013, 09:16

Dragi jucători!

A sosit din nou timpul: avem o nouă campanie super-animal pentru voi!

Pe perioada acestei campanii, toți jucătorii de la nivelul 4, vor putea colecta cârpe roșii, pe care le vor găsi la recoltarea de roșii, ridichi și căpșuni.

Imagine

Imediat ce ați adunat 500 de cârpe, veți putea transforma o găină într-o super găină. Super găina va produce permanent un ou adițional la recoltare.

Imagine

Durata campaniei: Marți, 21 mai 11am CEST până marți 28 mai 11am CEST.

După ce ați adunat 500 de cârpe, veți putea transforma una dintre găini într-o super găină, prin selectarea specializării din partea de sus a cotețului și aplicând specializarea pe o găină la alegere.

Nu uitați, chiar dacă aveți mai multe cotețuri, veți putea specializa o singură găină în totalitate. De asemenea nu veți obține cârpe, cu fiecare recoltare a produselor solicitate!

Pentru o vedere generală despre câte cârpe ați colectat deja, vizitați-l pe Arnold găina uriașă din sat.

Imagine

Nu vreți să așteptați sau nu ați găsit destule cârpe pentru a activa super găina? Nici o problemă, puteți cumpăra cârpele și cu monede!

Nu aveți încă coteț de găini? Nici o grijă, după ce ați obținut cu succes super găina, veți putea efectua oricând specializarea pe o găină. Va apărea pe partea de sus a cotețului, imediat ce l-ați plasat.

Plus, de azi, toți jucătorii de la nivelul 22 vor găsi un emoticon în josul ecranului, la coada cu clienți care va arăta care dintre clienți are oferte mai bune.

Nu uitați: cu fiecare cumpărare de cel puțin 100 de monede* veți obține un frumos buchet de ghiocei pentru cutia de litere!

Imagine

Echipa Ferma Veselă

*Fiecare plată este validată separat. Nu veți primi bonusul, dacă efectuați mai multe plăți inferioare (de exemplu: 2x 50 de monede).

Înapoi la “Anunțuri”