Campania de paști!

Anunțuri oficiale de la echipă.
quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Campania de paști!

Mesajde quino1033 » 02 Mai 2013, 11:23

Dragi jucători!

Pentru campania de paști din acest an, am pregătit câteva evenimente speciale pentru voi! Din 2 mai 2013 până în 16 mai 2013 vă așteaptă o varietate de campanii speciale!

De azi până în 16 mai, iepurașul de paști va vizita fermele voastre, ca client suplimentar și va cere morcovi și ouă.

Imagine

Dar bineînțeles v-am pregătit mult mai mult de atât!

Vizitați automatul din sat: aici veți găsi trei cadouri speciale de paști:

Imagine

Dar asta nu e tot!

Dacă nu l-ați obținut anul trecut, acum aveți șansa din nou: la prima autentificare din 04.05 până în 06.05, veți primi un iepuraș săltăreț pentru cutie de litere (dacă nu aveți încă unul)!

Imagine

Pe lângă asta am pregătit jocul în perechi de paști care va începe în 7 mai 2013. Până în 14 mai 2013, puteți aduna aici pui drăgălași, pe care le puteți schimba într-un articol exclusiv pentru casa fermei!

Cum funcționează?

Tot ce trebuie să faceți este să dați un click pe pachetul de cărți din bara de meniu: Imagine

După asta veți vedea afișajul jocului, care vă va arăta 20 de cărți.

Imagine Imagine

Întoarceți două cărți și căutați perechile potrivite! Întoarcerea a două cărți reprezintă o întorsătură. În fiecare zi aveți 10 întorsături gratuite. Fiecare întorsătură adițională vă va costa o monedă. Dacă veți reuși să întoarceți două cărți identice dintr-o întorsătură, veți obține premii. Dacă ambele cărți poartă imaginea unui pui, veți primi un număr aleatoriu de pui. Chiar dacă nu găsiți două cărți potrivite într-o întorsătură, veți primi un castravete ca premiu de consolare.

Pe lângă pui veți putea obține și alte premii, ca morcovi, castraveți, puncte, pD ca și un articol special pentru cutia de litere:

Imagine

Dacă reușiți să găsiți acest articol de 5 ori, veți obține pe deasupra un articol animat pentru cutia de litere!

Imagine

Dacă adunați destui pui, le veți putea schimba pe un pui de pluș pentru casa fermei!

Imagine

Veți putea schimba puii adunați la iepurașul de paști din sat, până în 17 mai 2013, ora 11:59 PM CEST!

Imagine

Nu ați reușit sa adunați destui pui ca să obțineți puiul de pluș? Nici o grijă: Iepurașul de paști din sat va schimba pentru tine 10 pui pe 10 ouă și o monedă!

Imagine

După ce ați schimbat puii, pe puiul de pluș, veți găsi premiul în catalogul de mobilier din casa fermei:

Imagine

Dacă reușiți să terminați tot câmpul de joc, primiți 5 la sută din punctele care vă lipsesc pentru nivelul următor!

De asemenea: De azi puteți planta narcise pa câmpurile voastre. Fiecare jucător va primi 10 semințe de narcise la prima autentificare în perioada 02.05 - 16.05. Veți găsi rețeta potrivită, la vânzătoarea de rețete, pentru a stimula producția. Până în 30.05.2013 le puteți schimba la Gerardo, în schimbul unei narcise de aur sau de diamant.

Nu uitați: pentru a sărbătorea paștelui veți primi un buchet de ghiocei cu fiecare cumpărare de cel puțin 100 de monede!* Plus, mulțumită sistemului nostru de bonus, puteți primi bonusuri de până la 30% la cumpărare - verificați bonusurile de pe pagina noastră de plată!

Imagine

Vă dorim un paște fericit!

Echipa Ferma Veselă

*Fiecare plată este validată separat. Nu veți primi bonusul, dacă efectuați mai multe plăți inferioare (de exemplu: 2x 50 de monede).

Înapoi la “Anunțuri”