Depoul de vehicule și plantația!

Anunțuri oficiale de la echipă.
quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Depoul de vehicule și plantația!

Mesajde quino1033 » 13 Oct 2014, 11:41

Dragi jucători!

Avem o nouă caracteristică grozavă pentru voi - plantația!

Imagine

Începând de la nivelul 28 poate fi deblocată plantația. Trebuie să plasați noul depou de vehicule pe un loc de construcție pentru a accesa plantația.

Cum funcționează depoul de vehicule?

Spoiler: arată
Puteți cumpăra depoul de vehicule cu 250.000 pD. După ce intrați, veți fi transferați într-o zonă nouă cu având 99 de câmpuri și un loc pentru vehicule.

Imagine

Veți începe cu 8 câmpuri, care pot fi folosite pentru plantarea produselor în scopul completării comenzilor. Toate comenzile vor dura 7 zile și sunt disponibile în trei categorii: ușor, mediu și greu. Valoarea necesară de produse depind de dificultatea aleasă.

Comenzile pot fi acceptate aici:

Imagine

Recompense:

Veți primi puncte, pD și documente pentru completarea comenzilor. Suplimentar primiți un bonus dacă ați completat cu succes o comandă medie sau grea în perioada prestabilită.

Imagine

Documentele sunt folosite pentru a debloca câmpuri noi, vehicule și nivelul de plantație. Nu aveți documente suficiente? Nici o problemă: documente pot fi cumpărate cu monede, numărul de documente crește cu nivelul plantației. Numărul actual de documente o găsiți aici: Imagine

Vehicule:

Imagine

Vehiculele diferă în distanță, viteză, suprafață și pot fi alese prin simbolul plus din dreapta ecranului. Vehicule suplimentare pot fi deblocate cu documente prin creșterea nivelului de plantație și cumpărate cu pD sau monede. Fiecare vehicul are o durabilitate și trebuie cumpărat din nou după expirarea durabilității.

Imagine

Adițional avem și vehicule de fertilizare pentru a reduce timpul de creștere. Regula este aceeași - cu cât este mai bun vehiculul, cu atât se reduce mai mult timpul de creștere!

Traseu:

După ce ați ales vehiculul, puteți alege traseul pe care parcurge la fertilizare sau recoltare. Puteți alege în sus, jos, stânga , dreapta de la câmpul de start:

Imagine

După ce a fost ales traseul, se poate confirma prin click pe semnul verde.


De asemenea nu uitați de articolul bonus gratuit, la cumpărarea de monede!

Distracție plăcută în continuare

Echipa Ferma Veselă

Înapoi la “Anunțuri”