Valea fermierilor!

Anunțuri oficiale de la echipă.
quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Valea fermierilor!

Mesajde quino1033 » 07 Apr 2014, 11:02

Dragi jucători!

Cu Valea fermierilor are loc o nouă mare actualizare în Ferma Veselă. Valea fermierilor permite jucătorilor de la nivelul 23 să planteze flori și apoi să producă ornamente.

Cerința este să dețineți deja a doua fermă.

După cum ați văzut, pe a doua fermă există un indicator care vă conduce către sud.

Imagine

Acolo veți găsi valea fermierilor*, o fermă nouă, unde este vorba despre creșterea florilor și producerea ornamentelor. Valea fermierilor funcționează ca a 5 fermă, cu clienți proprii, clienții de flori.

Imagine

Aici există două clădiri noi, pajiștea cu flori și florăria, care se pot cumpăra cu pD.
*Cerință este să dețineți a doua fermă (se poate debloca cu 1 serie de qesturi, numărul 23).

Pe a 5 fermă de asemenea veți avea un ajutor, care vă explică cele mai importante funcțiuni:

Imagine

Cum funcționează totul?

Click pe butonul următor!

Spoiler: arată
Unde obțin florile pe care le pot planta?

Florile pentru pajiștea cu flori le găsești furnizorul de semințe din sat. Acolo am implementat două butoane, astfel puteți alege dintre semințele pentru câmpuri și cele pentru pajiștea cu flori. Bineînțeles florile și ornamentele se pot vinde la piață.

Imagine

În noua categorie veți găsi 17 flori, pe care le puteți planta în pajiștea cu flori.

Unde plantez noile flori?

În pajiștea cu flori din valea fermierilor. Și în raft a fost adăugat o nouă categorie: Flori și ornamente. După ce ai cumpărat semințele din sat poți începe cu plantarea.

De la început ai la dispoziție 36 de câmpuri. Jucătorii premium pot folosi funcțiunile suplimentare ca mașina de plantat, irigă tot și recoltează tot. Pentru a recolta florile crescute, click pe planta respectivă. Recoltarea florilor vă vor aduce puncte de experiență.

Irigarea florilor aduce un bonus de 5%.

La pajiștea cu flori aveți posibilitatea să reduceți timpul de creștere cu ajutorul oaiei de bonus în schimbul monedelor.

O funcțiune nouă:: Bonusul la flori. La fiecare 24 de ore veți primi un bonus de creștere de 15% la o plantă la alegere. Bonusul de creștere îl puteți alege la planta dorită în schimbul monedelor. După terminarea celor 24 de ore bonusul se schimbă aleatoriu la o altă plantă.
Imagine

Ce pot face cu florile?

Florile se pot prelucra la florărie în ornamente. Primul loc de producție este deblocat deja, a doua costă pD, iar al treilea poate fi închiriat cu ajutorul monedelor.

Producerea ornamentelor costă pD și unele monede. Pentru unele ornamente sunt necesare plante speciale: crin de tigru și burete pestriț. Aceste plante le poți găsi doar la recoltarea plantelor din pajiștea cu flori și nu pot fi plantate, ci doar folosite la producerea ornamentelor.

Ce fac cu ornamentele?

Ca și florile (în afară de ornamentele care costă monede, ca și crinul de tigru și buretele pestriț) ornamentele se pot vinde la piață, sau se pot plasa pe poteca din valea fermierilor, pentru a atrage clienții de flori:

Imagine

Acești clienți doresc produse normale dar și flori și ornamente, și oferă în schimb pD și puncte de experiență.

Cum obțin clienți de flori?

Pentru a atrage clienți de flori, trebuie să plasezi ornamente pe poteca din valea fermierilor. Ornamentele aduc un anumit număr de puncte de clienți de flori, înainte să ofileze și să fie schimbate. Ornamentele ofilite nu mai aduc puncte! Pentru 10.000 de puncte veți obține un client de flori! În totalitate există 17 ghiveci de flori, unde vă puteți prezenta ornamentele.

Punctele actuale acumulate le puteți vedea la standul din valea fermierilor.
Imagine

Unele ornamente trebuie udate, pentru a produce puncte. În schimbul monedelor puteți apela la ajutorul grădinarului Johann pentru udarea ornamentelor. Îl găsiți în partea dreaptă sus a ecranului, îmbrăcat în verde, cu un furtun în mână.
Imagine

Totuși grădinarul nu are puteri magice și după terminarea timpului plantele ofilite trebuie înlocuite!


Dar asta nu e tot!

Cu a 5 fermă există articole noi pentru cutia de litere, pe care le puteți obține prin găsirea de crin de tigru și burete pestriț, ca și prin servirea clienților de flori!
ImagineImagine

De asemenea nu uitați de articolul bonus gratuit, la cumpărarea de monede!

Distracție plăcută!

Echipa Ferma Veselă

Înapoi la “Anunțuri”