Cont Premium

Aici poti gasi un raspuns la intrebarile tale.
Va rugam sa verificati aici inainte sa publicati o noua intrebare pe forum
ROb3Rt
Mesaje: 37
Membru din: 24 Ian 2011, 21:47

Cont Premium

Mesajde ROb3Rt » 01 Iun 2010, 14:14

Cont Premium

Un cont Premium îţi oferă anumite avantaje în joc:
- Ajutor de irigare permanent
Ajutorul de Irigare o să te părăsească când o să atingi nivelul 5. Contul Premium o să îţi permită să îl angajezi permanent la Centrul de Cercetare din Grădiland Ville, pentru o plată unică de 1.000 TP.
- Cumpărare de Maşini pentru a ajunge la Grădilan Ville / Valea Verde / Grădinile tale
În plus, (de asemenea de la nivelul 5 înainte), o să poţi cumpăra maşini care o să îţi permită să te duci direct în ambele oraşe şi la piaţa din Valea Verde printr-un singur link, fără să mai fi nevoit să aştepţi după autobuz şi o să poţi ajunge în Grădiland Ville în orice zi a săptămânii.
- Grădini suplimentare
Începând cu nivelul 8 o să poţi cumpăra o a treia grădina suplimentară pentru 90.000 TB şi de la nivelul 9 înainte o să poţi cumpăra un raft de depozitare suplimentar.

Cum poţi activa Contul Premium
Pentru a activa un cont premium ai nevoie de cel puţin 30 de Monede pe care le poţi schimba în luni pentru Premium; 30 de Monede vor activa contul pentru o lună. Contul premium nu se va reînnoi automat.


Nu pot/Nu vreau să cumpăra Monede cu bani reali
Dacă nu doreşti sau nu poţi achiziţiona contul premium cu bani reali folosind una dintre metodele oferite de noi pentru plată (cum ar fi Paypal, Walliecard, SMS sau plată prin apel telefoni), poţi face oricând comerţ cu bani din joc pentru Monede.

Ori vizitezi piaţa şi arunci o privire la ceea ce oferă ceilalţi jucători, ori publici o cerere pe Forum pentru Monede. Achiziţionează Monedele cu bani făcuţi în joc din vânzarea legumelor, fructelor şi florilor şi schimbă-le pentru luni premium.

Ce se întâmplă când Contul meu Premium se sfârşeşte?
Caraceristicile Premium sunt disponibile numai cât timp ai un Premium Cont. Atunci când contul premium expiră, acestea nu mai sunt accesibile. Dar acestea nu vor dispărea în totalitate. Imediat ce o să reactivezi Contul Premium (nu contează când, poate fi o zi sau o lună după ce acesta a expirat), rafturile, maşinile sau grădinile deja cumpărate vor fi disponibile din nou fără să mai fie necesar să le cumperi din nou.

Obiectele cumpărate cu Monedele sunt independente de Contul Premium şi vor fi mereu disponibile odată ce au fost cumpărate.

Înapoi la “FAQ - Ajutor pentru începători”