Dragi pitici de gradina !

Anunturi oficiale de la echipa Molehill Empire.
*Sibell*
Mesaje: 342
Membru din: 07 Ian 2012, 09:38
Localitate: Bucuresti

Dragi pitici de gradina !

Mesajde *Sibell* » 21 Mai 2013, 10:57

De azi, toți jucătorii de la nivelul 8 vor putea accesa grădina de plante medicinale în Molehill Empire.

Aici vei putea participa la evenimente speciale. Pe o perioadă de vreme prestabilită, piticul îți va cere anumite plante medicinale, pe care le poți crește aici. Prin completarea sarcinii vei obține puncte.

Imagine

Primul eveniment începe azi.

Durata evenimentului: marți 21 mai până luni 27 mai 11:59pm CEST.
Durata post-evenimentului: marți 28 mai până luni 6 iunie 11:59pm CEST.


Grădina de plante medicinale este disponibilă tuturor jucătorilor începând de la nivelul 8. Pe perioada evenimentului vei putea schimba plante normale pe semințe de plante medicinale. Plantele medicinale cerute pe perioada campaniei, nu se vor schimba pe parcursul evenimentului.

După ce ai schimbat produsele pe semințe de plante medicinale, le poți planta și să le introduci în carafă la recoltare.
Reține: nu primești puncte la recoltare.

Fii atent și la buruieni! Dacă apar în locurile de plantare, fii sigur că scapi de ele cât mai repede. Buruienii nu distrug plantele, dar încetinește timpul de creștere.

Și grădina de plante medicinale oferă multe ajutoare:

Imagine Mașina de plantare: îți permite să plantezi semințele dintr-o dată

Imagine Acceleratorul de creștere: aici poți accelera timpul de creștere al plantelor pe o perioadă de vreme prestabilită.

Imagine Ajutorul de recoltă: recoltează toate plantele crescute.

Imagine Exterminatorul de buruieni: elimină buruienii dintr-o dată.

Imagine Poți umple carafa cu ajutorul monedelor, pentru cei care se grăbesc sau nu au chef să planteze și să recolteze plante medicinale.

Apropo: plantele medicinale nu trebuie udate!

Dacă ai completat cu succes evenimentul, vei primi 2% din punctele care îți lipsesc pentru următorul nivel. Mai ai plante medicinale pe câmp, după ce s-a umplut carafa, le poți vinde după recoltare pentru 5 TP bucata. Dacă nu ai reușit să completezi sarcina pe durata evenimentului, mai ai o săptămână adițională ca să adaugi plantele medicinale lipsă, în schimbul monedelor.

Dacă mai ai plante medicinale în grădină, după ce s-a terminat campania și acestea pot fi introduse în carafă dacă le recoltezi în perioada post-eveniment. Dar nu mai poți plante semințe noi. Totuși semințele pe care nu le-ai plantat în perioada evenimentului, vor rămâne pe raft și vor putea fi folosite la o nouă campanie (dacă planta medicinală respectivă este solicitată).

Nu mai ai plante medicinale? Nici o grijă: vei putea totuși să umpli carafa pe perioada săptămânii de post-eveniment. Costurile depind de plantele medicinale deja adăugate în perioada evenimentului.

După ce se termină săptămâna de post-eveniment, nu vei putea folosi grădina de plante medicinale pentru două săptămâni.
După asta, marți 18 iunie la miezul nopții CEST, va începe un eveniment nou.

Deci, hai să plantăm plante medicinale!

Nu uitați: încă pentru scurtă vreme, puteți obține o cârtiță de birou pentru raftul cu trofee. Îl obțineți cu fiecare cumpărare de cel puțin 100 de monede*.
Imagine


Echipa Molehill Empire

* Fiecare plată validată separat. Nu veți obține bonusul, dacă efectuați mai multe plăți inferioare (de exemplu: 2x 50 de monede).
Moderator *Sibell*

Înapoi la “Anunţuri”