Dragostea de pe Molehill Empire!

Anunturi oficiale de la echipa Molehill Empire.
quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Dragostea de pe Molehill Empire!

Mesajde quino1033 » 14 Feb 2013, 10:15

De sărbătoarea Sf. Valentin, Cadoria are la ofertă un buchet de trandafiri și un tort dulce în formă de inimoară din 14 până în 15 februarie! Pe lângă asta, lumânările în formă de inimă vor avea un preț redus în această perioadă.

Imagine

Plus, magazinul de grădinărit din grădina recreațională are acum în stoc cimișir în formă de inimă și cimișir de iubire, pe care le poți avea în schimbul monedelor. Cumpără câte vrei și după ce le plasezi în grădină îți vor aduce bonusuri la fiecare 24 de ore!

Imagine

Nu uita să aduni bonusul la fiecare 24 de ore, la adunătorul de bonus pe lângă magazinul de grădinărit!

Amintește-ți: încă pentru o scurtă vreme, îți oferim o oaie de carnaval exclusiv pentru raftul cu trofee, pentru fiecare cumpărare de cel puțin 100 de monede.
Obține-l acum!*

Ai știut: pe lângă oaia de carnaval, vei primi un cadou ales întâmplător de sistemul nostru pentru raftul cu trofee - plus, vei putea trimite unui prieten, un cadou pe gratis! Asta înseamnă: cu o singură cumpărare, primești trei cadouri - două pentru tine și unu pentru un prieten! Bineînțeles asta e valabil, de asemenea la o cumpărare de cel puțin 100 de monede!

Și nu uita: mulțumită sistemului nostru de bonus, la cumpărare poți obține bonusuri până la 30%!

Imagine


*Fiecare plată este validată separat. Nu vei primi oaia de carnaval, dacă execuți mai multe plăți inferioare (de exemplu: 2x 50 de monede).

Înapoi la “Anunţuri”