Săptămâna aniversării pe Molehill Empire!

Anunturi oficiale de la echipa Molehill Empire.
quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Săptămâna aniversării pe Molehill Empire!

Mesajde quino1033 » 06 Feb 2013, 12:14

Dragi pitici de grădină!
Molehill Empire sărbătorește a 5 aniversare și sunteți toți invitați! Sărbătorește cu noi marea petrecere din grădină și obține cadouri grozave timp de cinci zile.
De miercuri, 6 februarie până duminică, 10 februarie poți ridica o recompensă nouă în fiecare zi!
Vei găsi evenimentul de ziua de naștere la locul, unde vezi calendarul de crăciun în perioada campaniei de crăciun: lângă piticul info prietenos din bara de meniu. Tot ce trebuie să faci e să dai click pe coletul verde, ca să accesezi evenimentul de aniversare:

Imagine

În fiecare zi, pe perioada acestor cinci zile, vei putea întoarce o oală diferită, sub care vor fi ascunse cadouri diferite zilnic. Pe lângă asta vei primi o bucată de prăjitură în fiecare zi. Adună bucățile și schimbă-le într-o decorațiune unică pentru casa de vară. Ce va fi asta?
Cel mai bine, lasă-te surprins!

Imagine

Fii sigur că te autentifici între miezul nopții și 23:59 CET, ca să ridici cadoul tău zilnic. Ai ratat totuși vreo bucată? Nu te îngrijora: în schimbul monedelor poți obține bucata lipsă.
Dar asta nu e tot pe săptămâna aceasta: după cum știi este perioada carnavalului și de joi, 7 februarie până duminică, 17 februarie Cadoria are cadouri exclusive în stoc, pentru tine. De la pălăria de petrecere, până la masca de carnaval - Cadoria are cadoul perfect pentru toți fanii de carnaval!

Imagine

Nu te saturi de carnaval?
Atunci avem lucrul potrivit pentru tine, pentru fiecare cumpărare de cel puțin 100 monede, îți dăruim o oaie de carnaval exclusivă pentru cutia cu trofee.
Obține-l acum!

Ai știut: pe lângă oaia de carnaval, vei primi un cadou ales la întâmplare pentru raftul cu trofee - plus vei putea trimite un cadou pe gratis unui prieten! Asta înseamnă: cu o singură cumpărare, vei primi trei cadouri - două pentru tine și unul pentru prietenul tău! Bineînțeles acesta este valabil doar la o cumpărare de cel puțin 100 de monede!

Și nu uita: mulțumită sistemului nostru de bonus, poți primi bonusuri până la 30% la cumpărare!

Imagine

Hai să sărbătorim!

Fiecare plată este validată separat. Nu vei primi oaia de carnaval, dacă execuți mai multe plăți inferioare (de exemplu: 2x 50 de monede).

Înapoi la “Anunţuri”