Campania de crăciun!

Anunturi oficiale de la echipa Molehill Empire.
quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Campania de crăciun!

Mesajde quino1033 » 29 Noi 2013, 11:39

Iarna a sosit și crăciunul se apropie!

Ca în fiecare an, avem câteva surprize pentru voi, ca timpul să treacă mai ușor până vine Moș Crăciun.

Deci luați o cană de ciocolată caldă și citiți mai departe...

Selecția de crăciun la Cadoria

Nu vreți să așteptați până în ultima clipă cu cumpărăturile de crăciun?

Atunci faceți o vizită Cadoriei din Valea Verde. Din 29 noiembrie ora 11 am CET până pe 2 ianuarie ora 11:59 pm CET, va avea cadourile de crăciun în stoc. Deci trimiteți celor dragi un cadou frumos cu o felicitare de crăciun!

    Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

Pentru a răspândi atmosfera de crăciun în grădinile voastre, nu uitați să treceți pe la magazinul de bricolaj în aceeași perioadă - ce ziceți de o ghirlandă de crăciun, un brad de crăciun sau alte cadouri minunate?

Și bineînțeles avem și cactușii de crăciun pentru voi!

    Imagine

Cine se loghează în joc din 29 noiembrie ora 11am CET până pe 26 decembrie ora 11:59 pm CET, va primi 5 semințe pe gratis. Plantați semințele și la recoltare veți primi un cactus în plus (deci plantați una și recoltați două).

Dacă ați recoltat suficienți cactuși de crăciun, le veți putea schimba pe articole noi pentru raftul cu trofee, la târgul de crăciun din Valea Verde până în 2 ianuarie ora 11:59 pm CET.

Decorațiunile de crăciun colorate vă vor oferi puncte zilnic, dacă apăsați pe ele.

    Imagine

Nu uitați: Cactușii de crăciun nu oferă puncte și nu pot fi vândute. Pot fi doar plantate. La târgul de crăciun din Valea Verde puteți achiziționa un booster de timp care va crește recolta pentru o perioadă de vreme. Bonusul va costa 1 monedă.

Avem mai mult pentru voi - deci citiți mai departe...

Muzică grozavă în grădina de recreație!

Decorați grădina recreațională după pofta inimii! Pe lângă decorațiunile de anul trecut, veți găsi două articole noi în magazinul de grădinărit: un copac acoperit de zăpadă și un înger de zăpadă.

Nu mai trebuie să spunem că puteți transforma casa de vară într-o frumoasă casă de turtă dulce și să acoperiți gardurile cu zăpadă.

Dar asta nu e tot: până în 2 ianuarie ora 11:59 pm CET, grădina de recreație va avea ritmuri de rock! Oaie agricolă jucând la violoncel și Cârtițele rock sau întors de crăciun și vor distra mulțimea.

Pot fi închiriate pentru 48 de ore. Spectatorii își vor arăta entuziasmul, oferind puncte pentru spectacolul festiv.

Mai aveți bănci de la alte campanii? Desigur le puteți plasa din nou - plus mai avem o bancă nouă "Banca cu spiriduși de crăciun". Acestea pot fi achiziționate din magazinul de grădinărit.

La fiecare 11 ore puteți ridica punctele de la bănci. Notați: Banca cu spiriduși de crăciun vă va da mai multe puncte ca celelalte bănci!

Și iată ce urmează la sfârșitul săptămânii...

Din 1 decembrie până pe 2 ianuarie ora 11:59 pm CET, veți putea savura atmosfera de crăciun din Valea Verde.

Sigur ați ghicit, vă oferim din nou popularul calendar de crăciun!

    Imagine

Umplut până la refuz cu cadouri, o să vă însoțească prin sezonul de Crăciun, din data de duminică 1 decembrie 2013 până pe 2 ianuarie ora 11:59 pm CET și vă va surprinde zilnic cu un cadou nou, în formă de puncte, produse, taleri ai piticilor și multe altele.

În afară de asta, veți găsi piese de puzzle în spatele ușilor, pe care le puteți colecta și schimba pe o sanie, pentru raftul cu trofee și grădina recreațională!

Nu ați reușit să găsiți toate piesele? Cele lipsă le puteți cumpăra cu monede până pe 2 ianuarie ora 11:59 pm CET.

Calendarul de crăciun îl veți găsi lângă piticul-info, la bara principală de meniu,din data de duminică 1 decembrie!!

    Imagine

Notați: fiecare ușă se poate deschide timp de 24 de ore. De exemplu, după ce a trecut data de 1 decembrie, nu veți mai putea deschide ușa cu numărul 1!

Echipa Molehill Empire

Înapoi la “Anunţuri”