INCORECTITUDINE

Ce se intampla la Molehill Empire? Aceasta sectiune este pentru tot ceea ce priveste jocul in sine.
jolie
Mesaje: 3
Membru din: 02 Iun 2012, 07:56

INCORECTITUDINE

Mesajde jolie » 06 Iun 2012, 16:26

Imi pare rau ca va trebui,ca multi altii ,sa ma resemnez cu orele jucate pana acum pe acest server.Consider ca mi se face o mare nedreptate prin blocarea contului,pe baza unor acuzatii TOTAL NEFONDATE (detinerea a 5 conturi pe acelasi IP).Am incercat sa rezolv aceasta problema cu unul din moderatori ...fara rezultat.Eu sunt de vina ,evident.Mi-a insirat niste username uri de care nu am auzit si omul e convins ca sunt ale mele.Cum o fi stiind treaba asta....nu -l poate nimeni contrazice se pare.Raman la convingerea ca ,mai devreme sau mai tarziu ,fiecare jucator va fi penalizat din varii motive.Pai dupa ce joc 2 ani sa-mi spuna cineva ca trisez????E foarte aiurea si sa va fie rusine!

R@zvan
Mesaje: 191
Membru din: 26 Ian 2012, 12:13
Localitate: Timisoara
Contact:

Re: INCORECTITUDINE

Mesajde R@zvan » 06 Iun 2012, 21:32

Inainte ca tu sa faci acuzatii nefondate, te rog sa mai citesti odata regulamentul forumului si vei vedea ca nu este permis sa se vorbeasca pe forum de blocari. Pentru asta ai o atentionare.
Legat de intrebarea de unde se stie treaba asta... e un joc online, pe un server, care salveaza absolut TOT. deci e usor sa se vada cum au intrat conturile de pe acelasi IP, nu?

Topic inchis!


Înapoi la “General”