Clasament hoarda

Lorelei3
Mesaje: 5
Membru din: 23 Oct 2013, 12:32

Clasament hoarda

Mesajde Lorelei3 » 14 Apr 2015, 19:31

Sunt multe inexactitati in inregistrarile clasamentului nou aparut in meniul hoardei, in special la gradul de dificultate al dragonului.
Eu fac parte din Golden Horde, gradul maxim de dificultate al dragonului a fost de 150%, nu 113%, iar nivelul de magie corespunzator este 3, nu 9 cum a fost trecut. In plus, imi vine greu sa cred ca majoritatea echipelor au lucrat cu dragonul la dificultate 0%..acest lucru ar micsora punctele de recompensa enorm.
Sper ca se mai lucreaza la acest clasament.

Lorelei3
Mesaje: 5
Membru din: 23 Oct 2013, 12:32

Re: Clasament hoarda

Mesajde Lorelei3 » 15 Apr 2015, 17:00

Niciun raspuns...
Oricum am vazut ca s-a lucrat ceva la Clasamentul hoardei, nivelul 3 de magie si nivelul dragonului 9 sunt corect mentionate. Tot imi pare rau ca nu vad si lupta cu 150% magie dragon, fiindca a fost antologica. Si irepetabila :) .
Dar nu as juca la 0% dragon ... ala e viermisor, nu dragon :D

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Re: Clasament hoarda

Mesajde quino1033 » 16 Apr 2015, 11:32

Bună!

Valorile la dificultate și nivel de dragon încep de la 0, nefiind incluse până acum în clasament.

Avatar utilizator
Dystopian_Crest
Mesaje: 18
Membru din: 24 Oct 2014, 15:50

Re: Clasament hoarda

Mesajde Dystopian_Crest » 22 Apr 2015, 13:23

Si la noi a fost trecut gresit nivelul de magie.
Am avut si noi dragon de 150%. Cred ca pur si simplu nu au luat in calcul lupte mai vechi. Asa ca am corectat problema manual - am mai dat o lupta cu dragon la 150% magie...
Iar nivel nu se refera la nivelul de magie (0-3) ci la nivelul in sine al dragonului cu totul, care creste si o data cu viata, si o data cu magia.
~*~
Sper ca asta te-a mai lamurit putin? Adevarul e ca am fost lasati sa invatam pe cont propriu, prin incercare si eroare, destul de multe aspecte.
Fireste, nu inseamna ca nu mai este de lucrat la clasament. Dar suntem la inceput, pe masura ce jucatorii sesizeaza probleme sau fac sugestii despre imbunatatiri, o sa vedem ca incet-incet se aseaza toate la locul lor.
Imagination is a Dystopia. And we're the tyrants.
...for Imagination is a Dystopia. And the tyrants...

...are we.

Lorelei3
Mesaje: 5
Membru din: 23 Oct 2013, 12:32

Re: Clasament hoarda

Mesajde Lorelei3 » 02 Mai 2015, 21:14

Multumesc pentru raspuns/uri.

Am remarcat ca s-a mai lucrat la Clasamentul hoardei, lucrurile s-au mai lamurit. Nu s-a mai umblat la arhiva primelor lupte, ca sa fie mentionate si ele, asta e.

Problema principala legata de luptele de dragoni e ca nu sunt suficient de motivante. Castigul fiecarei lupte e dat de o suma de aur care acopera cheltuielile luptei initiate, punctele de experienta de lupta la monstrii participanti, destul de asemanatoare cu cele obtinute clasic prin lupta la cetati, si in cazul celui care da lovitura de gratie sunt afisate si punctele de hoarda castigate cu ocazia infrangerii dragonului. In principiu te alegi cu toti mercenarii arsi pana la os pentru o perioada indelungata, chiar si cu potiuni vindecatoare folosite, practic sunt imobilizati pentru o zi. La minunea de maimuta bicefala chiar o zi si jumatate...Nu exista nicio alta recompensa. Bine, sunt punctele de hoarda...dar acolo lucrurile sunt clare. Echipele active care au cei mai multi monstri premium per total au un loc fruntas, practic numarul acestor monstri hotaraste si pozitia in clasament. Si atunci...care este motivatia pentru luptele cu dragonul in sine?! La cetati exista macar pachetele de cadouri si in unele etape poti scapa, in configuratia potrivita, chiar cu monstrii teferi si poti initia linistit o lupta in continuare, cu aceiasi monstri. Dar aici ?!


Înapoi la “Ajutor și întrebări”