Optiunea "accelereaza"

Promia
Mesaje: 32
Membru din: 15 Mai 2014, 09:18

Optiunea "accelereaza"

Mesajde Promia » 24 Iul 2014, 08:17

La vila, în cadrul acestei opțiuni, se cerea săptămânile trecute 2x produs special plus produse normale; produsul special (oala cu miere - spre exemplu) putând fi folosit de 6 ori consecutiv iar produsele normale schimbându-se la fiecare accelerare; resetând timpul cu o ora și având astfel posibilitatea de a juca din nou, imediat, folosind 12 produse speciale aflate în exces pe stoc.
In ultima vreme însa produsul special cerut se schimba la fiecare accelerare, fapt care nu ma ajuta (și cred ca toți jucătorii sunt în aceeași situație - unele produse speciale sunt mai multe decât celelalte) deoarece după ce accelerez cu 10 minute tot trebuie sa aștept 50 minute, neavând produsul special cerut.
As dori revenirea la vechea formula pentru accelerare - același produs special sa fie cerut de 6 ori consecutiv, cu resetarea lui după obținerea setului nou de jocuri de căutare.
Daca sunteți de acord cu aceasta va rog sa subscrieți la aceasta idee (pentru a nu fi [considerat] singurul cu aceasta problema).

LadyMysha
Mesaje: 422
Membru din: 15 Noi 2012, 19:07
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Optiunea "accelereaza"

Mesajde LadyMysha » 27 Iul 2014, 10:42

Oh, sustin revenirea la vechea formula. Si-asa este "criza" la oalele cu miere, ca si la somoni.

Mysha


Înapoi la “Sugestii și idei”