Pagina 1 din 1

Sentinte facute public

Scris: 01 Feb 2014, 17:44
de hunab
Buna seara stimati colegi!

Toate comunitatile din viata reala si virtuala functioneaza in baza unui cadru legislativ pe care esti obligat sa-l respecti. In cazul comunitatilor virtuale, lucururile functioneaza si mai simplu. La crearea uni cont, primesti o informatie cu Politica de confidentialitate, Temreni si conditii si o bifa ca ai luat la cunostinta.

Dupa cum ati luat la cunostinta, saptamanile trecute, clubul NEK a semnalat o incalcare flagranta a regulamentului, fapt adus la cunostinta atat comunitatii cat si facotrilor de decizie (admin, moderator). Incalcarea regulamentului a fost analizata si solutionata. Ante si post factum, mai multi membrii ai clubului (si sunt convins ca nu numai noi), am primit diverse mesaje de la membrii acestei comunitati, prin care se laudau de incalcarea regulamentului. In urma mai multor sesizari facute catre suport, mesajul pe care l-am primit a fost unul sec...."Nu putem dezvălui date despre un cont la terțe persoane. ". De acord cu ei. In cadrul Termeni si conditii, la punctul 7.1 se spune ca: "(1) Utilizatorul se angajeazã sã pãstreze datele de acces la serviciu sau servicii secrete. Acesta nu poate sã transmitã aceste informații cãtre o terțã."

In orice societate care se respecta, inclusiv in cea romaneasca, toate sentintele sunt publice, tocmai pentru a se arata catre toti membrii comunitatii ca, orice incalcare de lege/regulament este pedepsita. Nu poti proteja pe cineva care nu respecta legea/regulamentul.

Ceea ce doresc eu este ca toate sentintele sa fie facute publice, in cadrul forumului, tocmai pentru a vedea ca dorinta noastra de a face un joc frumos si curat nu este in zadar. De ce trebuie ca o societate sa protejeze trisorii in detrimentul membrilor de buna credinta? Daca in cadrul jocului nu se fac modificarile cerute de catre jucatori, pe motivul ca sunt costisioare, o sentinta se poate face public, in cadrul forumului.

Stimati admini, in cadrul altor jocuri pe browser, toate sentintele sunt comunicate catre membrii. Astfel, inainte de a incalca regulamentul, te vei gandi de doua ori daca merita sau nu si astfel toti cei care joaca cinstit sunt protejati.

Multumesc pentru atentia acordata!

Re: Sentinte facute public

Scris: 01 Feb 2014, 17:53
de martoru
servus

sustin ideea si o aprob pozitiv

mai ales ca datele personale ca mail-ul spre exemplu nu trebuiesc facute publice ci doar contul de joc care a primit o sanctiune si care este respectiva...
in alte jocuri se practica acest gen de comunicare si creaza un mediu cinstit de petrecere a timpului liber si o mai mare incredere intre utilizatori si membri stafului upjers

Re: Sentinte facute public

Scris: 02 Feb 2014, 10:29
de Alupoaie
In plus, se poate crea un topic unde sa nu poata posta nimeni in afara de admin.

Re: Sentinte facute public

Scris: 11 Feb 2014, 21:53
de Snupy
da ar fi o idee fosrte interesanta si utile daca s-ar pune in aplicare ;)

Re: Sentinte facute public

Scris: 01 Apr 2015, 10:59
de waleed030
Primul vehicul care se poate debloca in functie de valoare de lupta este jetul, iar valoare minima este de 8000 si lvl minim 50. In momentul acesta doar 3 jucatori au lvl mai mare de 50 dintre care doar 2 cu valoare mai mare de 8000 si doar unul cu hambarul de jeturi cumparat.