Cum funcționează noul sistem de autentificare?

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Cum funcționează noul sistem de autentificare?

Mesajde quino1033 » 13 Feb 2014, 14:29

Fiecare jucător care a creat un cont My Little Farmies, automat are un cont de portal-Upjers. Portalul Upjers este centrul jocurilor noastre.Cu noul sistem de autentificare veți fi direcționat direct în contul vostru My Little Farmies, de pe pagina de start a jocului fără să fiți nevoiți să mai introduceți din nou datele de autentificare, dacă sunteți deja autentificat în contul vostru de portal.

Bineînțeles sistemul funcționează și invers. Dacă vă autentificați prin pagina de start My Little Farmies, veți activa automat autentificarea în portalul Upjers.

Ce trebuie să țin minte?

Important: trebuie să fiți autentificat în contul de portal. Altfel, veți vedea pagina de autentificare normală și veți putea introduce numele de autentificare și parola în căsuțele respective din partea de sus a ecranului.

Imagine

Mă pot autentifica prin portal ca și până acum?

Da, bineînțeles, fără probleme. Click pe butonul cu My Little Farmies, la "jocurile mele"din portal.

Se poate să nu funcționeze ceva?

Nu, nu se poate - sistemul de autentificare este sigur ca și până acum. Dacă împărțiți calculatorul cu alți jucători din casă, tot ce trebuie să țineți minte este să vă autentificați în contul vostru de portal înainte de a juca, altfel puteți ajunge în contul unui alt mebru de familie, sau să creați un nou cont My Little Farmies. În acest caz vă rugăm să contactați echipa de sprijin, care vă oferă ajutor rapid și eficient.

Sunt autentificat într-un alt joc Upjers, dar autentificarea directă nu funcționează.

Corect! Trebuie să fiți autentificat în portal pentru a folosi autentificarea directă prin pagina de start My Little Farmies. Dacă sunteți autentificat "doar" într-un alt joc Upjers, My Little Farmies nu va putea identifica o sesiune de portal și va trebui să introduceți datele de autentificare în căsuțele respective.

Deconectarea

Prin click pe butonul de deconectare , ieșiți din joc ca și înainte.
Apoi veți fi direcționat în portal. Dacă vreți să terminați și sesiunea de portal, folosiți deconectarea de aici:

Imagine

Bineînțeles puteți rămâne autentificat în contul de portal și să creați un alt cont de joc legat de portal!

Înapoi la “FAQ - Ajutor pentru începători”