Setări de joc / Profil / ID

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Setări de joc / Profil / ID

Mesajde quino1033 » 28 Feb 2013, 14:18

Schimbarea detaliilor contului și a setărilor de joc

Click pe roțile dințate de sub nivelul tău actual (partea dreaptă sus a ecranului) și vei accesa setările de joc personale. Aici vei putea alege avatarul, să oprești muzica, să schimbi parola sau să ștergi contul. De asemenea aici poți schimba setările grafice, să decizi câți vizitatori să poți vedea și dacă vrei ca atracțiile să fie animate. În special în cazul calculatoarelor mai slabe, poate ajuta la funcționarea mai fluentă a jocului.

Aici vei găsi și ID-ul de joc. Acesta este important dacă vrei să trimiți o cerință la Support. Cunoscând ID-ul tău, echipa noastră se poate ocupa mai repede de sesizarea ta.

Vizualizare pe întregul ecran

Click pe butonul de sub roțile dințate pentru a afișa My Fantastic Park pe întregul ecran. Ca să te întorci la vederea generală, click pe butonul Esc de pe tastatură.

Setările de sunet

Click pe butonul cu difuzor ca să pornești sau să oprești sunetul. Această setare va fi salvată și pentru următoarea autentificare.

Zoom

Folosește butoanele plus/minus pentru a mări sau a micșora parcul. Prin micșorare vei vedea mai mult din parc și vei găsi mai ușor ce cauți. Zoom-ul rămâne salvat și când vizitezi parcurile prietenilor.

Grafica

Click pe "Setări de joc" pentru a seta grafica jocului. Poți decide dacă vrei să vezi toți vizitatorii actuali din zoo, un număr mediu sau niciunul. De asemenea poți dezactiva animațiile atracțiilor.

Blochează cererile de prietenie

Bifează această căsuță și nu vei mai primi invitații de la alți jucători.

Înapoi la “FAQ - Ajutor pentru Începători”