Administrarea parcului / Angajați

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Administrarea parcului / Angajați

Mesajde quino1033 » 26 Feb 2013, 16:23

Ce fel de muncitori există și care este scopul lor?

Angajații parcului fac treburile tale zilnice.

- Grădinarul va uda plantele, imediat ce simbolul apare deasupra lor. Va uda toate plantele plasate până la 6 rânduri depărtare de o potecă - dar nu va uda colțurile! De asemenea va aduna resursele naturale.
- Gunoierul va goli coșurile de gunoi și va ridica gunoiul, pentru a evita plecarea vizitatorilor. Coșurile de gunoi vor fi golite numai dacă sunt plasate pe lângă o potecă! Va ridica și resursele materie primă.
- Tehnicianul va întreține și va repara atracțiile tale. Vor fi îngrijite numai atracțiile care sunt plasate la cel mult 2 rânduri de o potecă. De asemenea va ridica resursele idee și tehnic.
- Trezorierul adună veniturile din standuri și toalete, imediat ce simbolul cu bani apare deasupra lor. Va încasa banii numai din cele plasate cel mult la 4 rânduri de o potecă. Trezorierul nu încasează banii de la intrare.

Nu uitați că muncitorii ajung la obiecte, depinzând de munca muncitorului, numai dacă sunt plasate la cel mult 6 rânduri de o potecă. De asemenea vor avea grijă de parcul tău, numai când ești on-line. Când ești off-line, vor face doar o parte din sarcini sau chiar deloc!

Cum angajez muncitori și cât mă costă?

Ca să angajezi muncitori, ai nevoie de o administrație a parcului. O poți cumpăra din magazin, începând de la nivelul 8. Cu cât este mai mare parcul, cu atât este mai mult de lucru și un singur angajat nu va face față cerințelor. De aceea există un total de 10 locuri pentru angajați. Aceștia vor lucra pentru 7 zile, după care va trebui să-i angajezi din nou. 3 locuri sunt disponibile automat, deblocarea locurilor 4-10 te va costa diamante. Deblocările sunt permanente, nu trebuie decât să angajezi muncitorii din nou, după terminarea contractelor.

Ce sunt echipele de angajați?

Echipele de angajați sunt recomandate dacă ai un parc mare. Ocupă doar un singur loc, dar este o echipă de 3 muncitori și bineînțeles reușesc mai mult decât un singur angajat. Poți angaja doar echipe cu aceeași profesie - ca echipa de grădinari, de gunoieri, de tehnicieni sau trezorieri. Nu există echipe mixte.

Înapoi la “FAQ - Ajutor pentru Începători”