Sfârșitul campaniei de Ziua Mamei!

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Sfârșitul campaniei de Ziua Mamei!

Mesajde quino1033 » 17 Mai 2013, 12:16

Aveți deja atracția Împușcarea trandafirilor?
Atunci mai aveți câteva ore la dispoziție ca să impresionați vizitatorii.
Trebuie doar să decorați parcul vostru cu frumoasele decorațiuni de Ziua Mamei și să adunați trandafiri!

Imagine

Campania se termină pe 22 mai 1 pm CEST (12 noon BST). Numai decorațiunile plasate în parc până atunci, vă vor aduce premii!

Cu terminarea campaniei, decorațiunile de Ziua Mamei vor părăsi magazinul, așa că profitați acum și obțineți cât mai multe decorațiuni, pentru a debloca atracția Împușcarea trandafirilor și să prezentați vizitatorilor o atmosferă uimitoare de Ziua Mamei!

Atenție: Campaniei de Ziua Mamei se va termina cu o actualizare (miercuri 22 mai), în urma căruia o veche atracție exclusivă va apărea în magazinul parc!
Bătălia piraților o veți putea cumpăra începând de la nivelul 20 și să adăugați o atracție nouă lumilor pirați!

Imagine

De asemenea la "decorații" veți găsi numeroase decorațiuni noi, cu care puteți da un nou aspect parcului vostru!

Nu uitați: Cu o cumpărare de cel puțin 200 de diamante*, veți primi noua atracție Temnița și ca bonus 10% mai multe diamante! Plățile între 100 și 199 de diamante, vă vor aduce o Fântână mare, ca decorrațiune pentru evul mediu.

Imagine Imagine

*Atenție: nu veți primi ambele articole bonus cu o singură plată. De la 100 de diamante, veți primi "fântâna mare" și începând de la 200 de diamante "temnița", plus 10% bonus la diamante. Fiecare plată este validată separat. Nu veți primi bonusurile, dacă efectuați mai multe plăți inferioare (de exemplu: 2 x 50 de diamante)

Înapoi la “Anunțuri”