Campania Ziua Mamei!

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Campania Ziua Mamei!

Mesajde quino1033 » 13 Mai 2013, 13:40

Dragi directori de parc!

Ați petrecut o zi frumoasă de Ziua Mamei cu prietenii și familia?

În My Fantastic Park onorăm toate mămicile, cu o campanie specială de Ziua Mamei, care vă permite să câștigați premii grozave și chiar o nouă atracție!

Plus urăm bun venit în magazinul parc, unei foste atracții exclusive.

Aici veți găsi tot ce trebuie să știți despre campania de Ziua Mamei!

Imagine

Dacă ați participat la campaniile de crăciun, Sf. Valentin sau de paști, atunci știți cum funcționează sistemul: de azi până pe 22 mai 1 pm CEST (12 noon BST), veți găsi numeroase decorațiuni de Ziua Mamei în magazinul parc.

Imagine

Decorați parcul cu aceste articole frumoase și colectați trandafiri de Ziua Mamei. Cu cât ați colectat mai mulți trandafiri, cu atât mai multe și mai bune cadouri veți primi la sfârșitul campaniei și chiar o atracție nouă: Împușcarea trandafirilor!

Imagine

Pentru a vedea câte cadouri ați colectat, click pe trandafirii de Ziua Mamei din partea dreaptă a ecranului:

Imagine

Notați: Campania se termină pe 22 mai 1 pm CEST (12 noon BST). Numai decorațiunile plasate în parc până atunci, vă vor aduce premii!

Campania se va termina cu o actualizare, iar premiile le veți primii la prima autentificare după această actualizare.

Răspândiți atmosfera de Ziua Mamei în parcurile voastre!

Dar cum am promis asta nu este totul pe azi: vă prezentăm o fostă atracție exclusivă!

De al nivelul 52 veți putea cumpăra "Labirintul magic" din magazin și să extindeți lumea fantezie!

Imagine

Vreți să extindeți și lumile maya?

Atunci asta este șansa voastră: numai până azi veți putea obține "Spaima maya" cu o cumpărare de cel puțin 200 de diamante** și ca bonus 10% mai multe diamante!

Imagine

De asemenea cu ajutorul decorațiunii "Cadran solar din piatră naturală", puteți mări distracția oricărei centre de teme. Îl puteți obține din magazinul parc de la nivelul 71 sau printr-o cumpărare de la 100 până la 199 de diamante** - dar numai în cursul acestei zile!

Imagine

Nu uitați: mulțumită sistemului nostru de bonus, puteți obține bonusuri de până la 30% la cumpărare: verificați pagina de plată și profitați acum!

Echipa My Fantastic Park

**Nu veți primi ambele bonusuri cu o singură plată. De la 100 de diamante, veți primi "Cadranul solar din piatră naturală" și de la 200 de diamante "Spaima maya", plus 10% bonus la diamante. Fiecare plată este validată separat. Nu veți primii bonusurile dacă efectuați mai multe plăți inferioare (de exemplu: 2 x 50 de diamante).

Înapoi la “Anunțuri”