Evenimente la centrele de teme!

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Evenimente la centrele de teme!

Mesajde quino1033 » 29 Apr 2013, 13:31

Dragi directori de parc!

Construirea și dezvoltarea centrelor de teme nu a fost niciodată mai avantajoasă. De azi puteți începe evenimente care vă dau posibilitatea de a câștiga efecte și recompense unice!

Pentru a pregăti un eveniment alegeți pe centrul de teme dorit și click pe simbolul cu carte, pentru a vedea afișajul amănunțit:

Imagine

Imagine

Acum veți vedea toate evenimentele posibile. Toate acestea necesită o valoare de distracție minimă, pe care trebuie să-l colectați cu centrul de teme, înainte de a putea pregăti un eveniment. Acum alegeți pe evenimentul dorit și click pe "alege evenimentul.

Imagine

După ce evenimentul a fost ales, aveți trei zile la dispoziție pentru a depune cât mai multe din elementele solicitate. Cu cât depuneți mai mult, cu atât cresc șansele ca evenimentul să aibă loc după ce expiră timpul de pregătire.

Pentru mai multe informații citiți următoarele:

Ce sunt evenimentele de la centrele de teme?

Evenimentele sunt campanii limitate temporar, pe care le puteți începe pe un centru de teme și să obțineți în recompensă efecte limitate temporar și puncte de experiență.La fiecare centru de teme poate fi activ maxim 1 eveniment

Unde pot găsi și începe evenimentul?

Detaliile cenrului de teme pot fi deschise și văzute, printr-un click pe centrul de teme, după care click pe butonul "deschide centru de teme"

Pentru a începe un eveniment, trebuie ales evenimentul și click pe butonul "începe evenimentul".

Ce cerințe au evenimentele?

Toate evenimentele au cerințe diferite. Pentru a începe un eveniment este nevoie de o anumită valoare a distracției la centrul de teme respectiv.

Cum se pregătește un eveniment?

După ce ați început să pregătiți un eveniment, aveți la dispoziție 3 zile pentru a depune banii și resursele solicitate. În funcție de banii și resursele plătite, există o probabilitate de succes, care este de la 0% până la 100%.

Acesta definește pe parcursul perioadei de pregătire, dacă evenimentul va începe sau nu. Dacă a început, în funcție de probabilitatea de succes, punctele de experiență și efectele evenimentului va intra în vigoare perioada de timp prestabilită.

Dacă evenimentul nu va avea loc, veți primi ca premiu de consolare puncte de experiență, în funcție de probabilitatea de succes inițială. După ce efectul s-a terminat și evenimentul nu a început, după o scurtă relaxare, se poate alege și pregăti un nou eveniment...

Cum pot depune banii și resursele pentru un eveniment?

Alege centrul de teme, pe care se desfășoară momentan perioada de pregătire. După asta cu ajutorul săgeților se poate alege depunerea dorită și click pe "depunere" pentru confirmare. Banii și resursele vor fi alocate apoi evenimentului și probabilitatea de succes va fi actualizată.

Cum pot începe un efect al unui eveniment cu succes și cât durează efectul?

Pentru a începe efectul unui eveniment, click pe butonul "începe evenimentul" după ce s-a terminat timpul de pregătire și evenimentul a fost pregătit cu succes. Efectul durează ore de joc prestabilite și se termină automat după această perioadă de timp.

Ce fel de evenimente există?

Există evenimente diferite pe centre de teme mici, medii și mari.

Pe centrele de teme mici există următoarele evenimente:
 • Ziua atracțiilor (atracțiile pot fi întreținute/reparate de două ori mai repede)
 • Prognoză meteo rea (atracțiile trebuie întreținute/reparate doar de jumătate de ori mai repede)
 • Invazie cu gunoi (se va genera de două ori mai mult gunoi)
 • Ziua Mondială a Mediului (se va genera doar pe jumătate așa mult gunoi)

Pe centrele de teme medii există următoarele evenimente:

 • Agitație la cumpărături (magazinele vind mărfurile de două ori mai repede)
 • Secetă (plantele pot fi udate de două ori mai repede)
 • Nivel ridicat al apelor subterane (plantele au nevoie de apă doar pe jumătate așa de repede)
 • Eveniment de resurse - materie primă (se va genera dublu materia primă)
 • Eveniment de resurse - tehnic (se va genera dublu tehnic)
 • Eveniment de resurse - idee (se generează dublu idee)
 • Eveniment de resurse - natural (se generează dublu natural)

Pe centrele de teme mari există următoarele ebvenimente:

 • Eveniment de personal - tehnician (+1 tehnician)
 • Eveniment de personal - trezorier (+1 trezorier)
 • Eveniment de personal - grădinar (+1 grădinar)
 • Eveniment de personal - gunoier (+1 gunoier)
 • Mai multe lăzi cu comori pentru parc (lăzile cu comori de la centrele de teme apar de două ori mai repede)
 • Distracție cu roți de noroc (roțile de noroc ale atracțiilor apar de două ori mai repede)

Pot începe mai multe evenimente de același tip?

Acesta este posibil. Dar dacă este un efect activ, de exemplu roțile de noroc apar de două ori mai repede(+100%) și pe un alt centru de teme este început și terminat un eveniment de același tip, atuci bonusul va fi adăugat doar parțial. Fiecare eveniment nou de același tip, dă doar un procentaj din bonusul total. Pe lângă asta există și o limită de 10 evenimente active de același tip. Fiecare eveniment suplimentar de același tip, nu mai dă bonus. De aceea este mai eficient să începeți evenimente diferite cu efecte diferite.

Excepție fac evenimentele de personal. Aici se primește pentru fiecare eveniment activ, încă un muncitor suplimentar.

Ce se întâmplă dacă valoarea distracției a unui centru de teme se schimbă când un eveniment este activ?

Când un eveniment este activ, valoarea distracției necesară pentru acest eveniment, nu ar trebui să fie niciodată sub limită. Dacă este mutat centrul de teme sau atracțiile/decorațiunile din zona centrului de teme și valoarea distracției scade sub valoarea minimă a distracției pentru evenimentul respectiv, atunci timpul de joc pentru bonusul evenimentului se scurge de 5 ori mai repede. Apare o asemenea situație, va apărea un avertisment deasupra centrului de teme respectiv.

Am mai făcut următoarele schimbări:

 • Veți putea dezactiva notificările de la mini-sarcini (sarcinile dei partea dreaptă jos a ecranului). Nu veți fi anunțat de sarcinile completate, în acest caz. Notificările sunt activate bineînțeles în mod explicit.
 • O eroare la vederea generală a parcului a fost remediată.

Nu uitați nici de oferta noastră curentă!

Numai pentru scurtă vreme, veți obține noua atracție "Spaima maya" cu fiercare cumpărare de cel puțin 200 de diamante* pentru a extinde temele maya. Plus, o cumpărare de la 200 de diamante vă va aduce un bonus de 10% la diamante*!

Imagine

Aveți nevoie de o decorațiune excepțională, dar nu ați atins încă nivelul solicitat? Atunci obțineți un "cadran solar din piatră naturală" cu fiecare cumpărare de la 100 până la 199 de diamante*! Alternativ puteți cumpăra decorațiunea interesantă din magazinul parc, începând de la nivelul 71.

Imagine

*Notați: nu veți primi ambele bonusuri cu o singură plată. De la 100 de diamante, primiți "cadranul solar din piatră naturală", și de la 200 de diamante "Spaima maya", plus 10% bonus la diamante. Atenție: Fiecare plată este validată separat. Nu veți primi bonusurile dacă efectuați mai multe plăți inferioare (de exemplui: 2 x 50 de diamante)

Bucurați-vă de actualizare!

Echipa My Fantastic Park

Înapoi la “Anunțuri”