Centrele de teme!

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Centrele de teme!

Mesajde quino1033 » 19 Mar 2013, 14:12

Dragi directori de parc, pentru o vreme atracțiile din My Fantastic Park au fost sortate în categorii. Acum aveți posibilitatea să creați centre de teme și să trimiteți vizitatorii într-o călătorie unică. Mulțumită centrelor de teme, prin împărțirea parcului în zone cu diferite teme și transportând vizitatorii în lumi diferite, parcul e mai valoros ca niciodată!

Imagine

Începând de la nivelul 15 poți alege din 6 centre de teme:

  • Centru de teme mic - fantezie
  • Centru de teme mic - sci-fi
  • Centru de teme mic - western
  • Centru de teme mic - maya
  • Centru de teme mic - evul mediu
  • Centru de teme mic - pirați

Cum funcționează:

Centrele de teme reprezintă centrul unei anumite teme din parcul tău. Poți plasa mai multe în parc. Fiecare din aceste centre are o anumită rază și o valoare a distracției ce poate fi atinsă.

Ce-mi aduc centrele de teme?

Fiecare atracție sau decorațiune care este în raza centrului de teme și aparține temei respective sau temei "altele", adaugă un procentaj anume la distracția centrului de teme. Și depinzând de factorul de distracție a centrului, din când în când vei vedea un simbol cu o ladă de comori deasupra centrului de teme cu diferite recompense pentru parcul tău.

Imagine

Cum pot adăuga atracții și decorațiuni la un centru de teme?

Când plasezi o atracție sau decorațiune nouă în parc, acesta va fi atribuită automat centrului de teme, dacă corespunde temei respecive sau temei altele și este plasată în raza centrului de teme. Același lucru se întâmplă când muți centre de teme, atracții, decorațiuni sau când construiești un nou centru de teme.

Pot edita atracțiile / decorațiunile deja atribuite?

Ca să schimbi manual atribuțiile, click pe centrul de teme, iar apoi pe "editarea atribuțiilor", butonul cu semnul creionului.

Imagine Imagine

Acum vei vedea raza centrului de teme (cu verde deschis)

- Toate obiectele care sunt atribuite, vor fi vizibile într-un verde închis.
- Cu galben vor fi afișate obiectele care nu aparțin nici unui centru de teme, dar pot fi atribuite manual.
- Cu gri vor fi afișate obiectele care aparțin unui alt centru de teme, dar care pot fi atribuite manual.
- Cu roșu vor fi afișate obiectele, a căror temă nu corespunde cu centrul de teme, sau nu aparțin temei "altele", sau tipul lor nu se potrivește (magazine, coșuri de gunoi, clădiri).

Cum pot ascunde afișajul distracției în timpul editării??

Când editarea este activă, apare un buton în mijlocul centrului de teme (două săgeți). Cu asta se poate schimba afișajul. Dacă afișajul este ascuns, se poate vedea distracția obiectelor, dacă tragi mouse-ul deasupra obiectului respectiv.

Cum pot termina cu editarea?

Există două posibilități:

1) Click în afara zonei verzi (raza) unei centre de teme.
2) Când editarea este activă, apare un buton x în mijlocul centrului de teme. Click pe el și editarea se termină.

În ambele cazuri schimbările manuale vor fi salvate.

Cum văd valoarea distracției actuale, a unei centre de teme?

Valoarea distracției va fi afișată, dacă tragi mouse-ul deasupra unei centre de teme.

Am mai introdus și o nouă poveste -sarcină:

După ce ai atins nivelul 15, va trebui să construiești un centru de teme la alegere.
Dacă ai atins deja acest nivel, atunci sarcina va apărea la următoarea autentificare în My Fantastic Park.

Dar asta nu e tot:

Fosta atracție exclusivă pădurea fermecată își face loc în joc. De la nivelul 25, î-l poți cumpăra din magazin cu diamante și să adaugi o nouă atracție temei fantezie.

Imagine

Plus, vei putea alege decorațiunile în funcție de teme, și atracțiile după mărimea lor. Vei găsi toate acestea în meniul din magazin.

Imagine

Imagine


Și nu uitați de oferta noastră specială:

Cu o cumpărare de 200 de diamante, vei primi aventurosul sat indian și vei putea extinde și mai mult lumile western. Plus vei primi un bonus de 10% diamante în plus, cu fiecare cumpărare de cel puțin 200 de diamante*

Imagine

Mai ai nevoie de decorațiuni? Obține atunci frumoasa sirenă verde prin magazinul din parc începând de la nivelul 75 sau cu fiecare cumpărare începând de la 100 de diamante.*

Imagine

Bucurați-vă de actualizarea de astăzi!

Echipa My Fantastic Park

*Rețineți că nu veți primi ambele elemente bonus cu o singură plată. De la 100 de diamante veți primi numai sirena verde și de la 200 de diamante satul indian ca nouă atracție! De asemenea veți primi bonusul de 10% la o cumpărare de cel puțin 200 de diamante! Fiecare plată este validată separat. Nu veți primi bonusurile dacă efectuați mai multe plăți inferioare (de exemplu: 2x 50 de diamante)!

Înapoi la “Anunțuri”