Toamna a sosit!

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Toamna a sosit!

Mesajde quino1033 » 24 Sep 2013, 12:17

Dragi directori de parc!

Zilele se scurtează și frunzele se îngălbenesc. Dar nu vă întristați, cu campania de toamnă vom aduce frumusețea diferitelor culori în parc!

Imagine

Plasați în parc diferite decorațiuni de toamnă ca morman de castane, coș cu mere, morman de frunze și altele.

Pentru fiecare decorațiune plasată veți obține frunze de toamnă. Dacă reușiți să adunați suficiente frunze înainte de sfârșitul campaniei, pe 1 octombrie ora 11:30 am BST, veți putea plasa o decorațiune nouă în parc: Regele copacilor!

Imagine

Dacă ați mai participat la campanii asemănătoare, atunci știți cum funcționează sistemul: de marți 24 septembrie 2013 până marți 1 octombrie ora 11:30 am BST*, veți găsi numeroase decorațiuni de toamnă în magazinul parc.

Imagine

Decorați parcul cu aceste articole frumoase și adunați frunze de toamnă. Cu cât ați colectat mai mulți, cu atât mai multe și mai bune cadouri veți primi la sfârșitul campaniei.

Atenție: Campania se termină pe 1 octombrie ora 11:30 am BST*. Numai decorațiunile plasate în parc până atunci, vă vor aduce premii!

Imagine

Pentru a deschide vederea generală a campaniei click pe frunza de toamnă din dreapta ecranului:

Imagine

De asemenea nu uitați de articolul bonus gratuit, castelul săritor, la cumpărarea de diamante!

Distracție plăcută!

Echipa My Fantastic Park

*Campania se termină pe 1 octombrie ora 11:30 BST. Nu uitați de diferența de fus orar între BST și zona de timp unde trăiți!

Înapoi la “Anunțuri”