Regulament Forum

ROb3Rt
Mesaje: 37
Membru din: 24 Ian 2011, 21:47

Regulament Forum

Mesajde ROb3Rt » 01 Iun 2010, 14:10

Regulamentul Forumului

****************
Reguli Generale

****************


Reguli Generale

  1. Reguli universale pentru toate categoriile
  2. Sugestii și critică
  3. Semnături
  4. Furt de trafic şi reguli de copyright (drepturi de autor)
  5. Link-uri externe, comerciale şi de descărcat
  6. Unelte (Tools) / Script-uri / Programe de ajutor
  7. Funcţia de Căutare

1. Reguli Universale
 • Ţine minte că în spatele fiecărui nume afişat în joc există şi o persoană reală. Respectă şi tratează pe toată lumea în felul în care îţi place să fi tratat.
 • Te rugăm să alegi titluri semnificative la mesajele tale - Titlurile cum ar fi "Ajutor?" sau "Am nevoie de ajutor repede" nu oferă nici o informaţie despre întrebarea ta.
 • Nu publica Mesaje Private într-un citat direct pe forum. Motivul acestui lucru este că acest conţinut nu poate fi verificat şi poate fi interpretat greşit de către cititor(i).
 • Nu denunţa alţi jucători fie într-un subiect, semnătură sau prin publicarea unei "liste negre" nicăieri pe acest forum.
 • Publicarea teoriilor şi discuţiilor despre posibilităţile în care un jucător foloseşte o eroare în avantaj propriu, încalcă o regulă sau nu foloseşte corespunzător regulile jocului, sunt strict interzise. Dacă sunteţi martor unei astfel de discuţii sau aţi fost informat despre modalităţi de explotarea erorilor/regulilor, te rugăm să contactezi Support-ul.
 • Întotdeauna respectă instrucţiunile primite de la un administrator sau de la echipa de moderare. Recompunerea unui subiect deja închis sau şters este strict interzisă, deoarece acest lucru contravine acţiunii luate de către echipa de moderare.
 • Dacă un subiect sau eveniment special (de exemplu o competiţie) au devenit inactive, atunci te rugăm să adaugi [ÎNCHIS] la titlul topicului şi dacă este posibil să lăsaţi restul conţinutului intact. Acest lucru înseamnă că subiectul poate fi închis în siguranţă de către echipa de moderare şi o să poate fi căutat pentru vizualizare mai târziu.
 • Modificările aduse de către Moderatori vor fi însoţite de un anunţ de obicei de culoare roşie. Acestea includ instrucţiuni sau un comentariu cu privire la motivul pentru care a fost editarea făcută. Te rugăm să ţi cont de aceste instrucţiuni pentru orice publicări posterioare!
 • În special, atunci cânt publici în categoria de Comerţ, introdu întotdeauna numele grădinii tale. Cel mai eficient mod este să îl pui în semnătura ta.
 • Fiecare persoană poate să deţină şi să utilizeze doar un singur cont pe forum!
 • În cazul unei probleme, nu ezita să contactezi direct unul dintre moderatori.


2. Sugestii și critică

  Vrem să reamintim că forumul este o platformă de comunicare între jucători. Critica constructivă, sugestiile și propunerile sunt bine venite, dacă sunt bazate pe fapte și contribuie la îmbunătățirea generală a jocului. Există o mare diferență între discuții și speculații, declarații false, acuzații și provocări care au scopul de a dăuna reputației companiei. Astfel ne rezervăm dreptul de a elimina subiectele de acest gen de pe forum, care prezintă o imagine falsă despre companie.

3. Semnături

Te rugăm să ţi cont de aceste limitări a semnăturilor:

 • Un maxim de 4 linii (inclusiv spaţiile goale şi liniile cu imagini).
 • Înălţimea totală a tuturor imaginilor nu trebuie să depăşească 150px.
 • Mărimea globală a tuturor imaginilor din semnătura ta nu trebuie să depăşească 50kb. Aminteşte-ţi că unii utilizatori pot folosii conexiuni dial-up.
 • Lăţimea totală a tuturor imaginilor nu trebuie să depăşească 550 pixeli.
 • Te rugăm să nu adaugi anunţuri pentru alte site-uri, în afară de acele site-uri deţinute de către upjers în seamnătura ta.

Semnăturile care nu îndeplinesc aceste reguli vor fi şterse.

Notă: Administratorii, echipa de Moderare sau Editorială pot include butoane dedicate link-urilor de ajutor în semnătura lor.


4. Furt de trafic şi reguli de copyright (drepturi de autor)

 • Te rugăm să nu foloseşti nici o imagine, nume pentru forum sau texte pe forum care pot încălca drepturile de autor.

 • De asemenea nu suportăm furtul de trafic.

  Te rugăm să ţi cont de acest lucru pentru a prevenii problemele care pot apărea.


5. Link-uri externe, comerciale şi de descărcat

Utilizarea link-urilor externe sunt total interzise atât într-un post cât şi la semnătură, în afară de excepţiile menţionate mai jos:

 • Excepţii:

  Orice site deţinut de către http://www.upjers.com/ şi jocurile lor.

  Dacă nu iei în considerare această regulă, contul tău o să fie blocat pentru o săptămână.

6. Unelte (Tools) / Script-uri / Programe de ajutor


 • Nu publica anunțuri și / sau link-uri despre unelte, script-uri sau programe care te pot ajuta să progresezi în joc. Toate aceste subiecte vor fi șterse.


7. Funcţia de Căutare

Destul de des poţi găsi un răspuns la nelămuririle tale deoarece este posibil ca acesta să fi fost deja dat într-un topic mai vechi.
De multe ori poţi găsi răspunsul la întrebata ta chiar în Ajutorul din joc.

Prin utilizarea funcţiei de căutare înainte de a deschide un topic nou, poţi economisi timpul de aşteptare care ar putea lua până ce o să primeşti un răspuns.

Dă click pe butonul Căutare din partea de sus a forumului şi uită-te la diferitele opţiuni disponibile.

 • Caută după cuvinte cheie - Acest lucru este explica destul de bine; tastează un cuvânt cheie sau cuvinte care se potrivesc cu lucrul pe care-l doreşti să-l cauţi.
 • Caută după Autor - Această opţiune se foloseşti atunci când doreşti să cauţi posturile făcute de către un anumit utilizator.
 • Meniu Opţiuni de Căutare - Aceste opţiuni sunt selectate pentru a restrânge căutarea ta în funcţie de forum, categorie sau vârsta postului.

Poţi selecta de asemenea să vezi titlul subiectului sau câteva linii din mesajul actual în rezultatele tale.

Înapoi la “Noutăți globale”