standuri

danielita
Mesaje: 7
Membru din: 02 Dec 2012, 17:50

standuri

Mesajde danielita » 04 Feb 2013, 10:53

De ce toate standurile se incarca atit de greu cu bani? Mai ales cele luate cu diamante ,mie mi se pare ca se incarca cel mai greu cu bani.Presupun ca depinde si de citi vizitatori iti intra in parc,dar totusi de la casa de bilete in zece minute poti aduna banii indiferent de nr. vizitatorilor; asa trebuia si la celelalte standuri sa se aloce un timp in functie de genul si importanta lor.Eu am 43 de vizitatori si daca as astepta sa se umple cu bani fiecare stand ,ar trece aproape o zi,asa ca adun cu tiraita banii de la ele.,fapt care nu mi se pare corect avind in vedere ca pt incepatori si nu numai le este foarte greu sa stringa un ban pt a cumpara animale ,flori ,habitate etc.,acestea fiind prea scumpe dupa parerea mea.Casa de reproducere deasemenea este foarte scumpa.Ar fi foarte important pt stimularea jucatorilor sa se faca ceva schimbari in acest domeniu,mai ales ca diamantele chiar ai sanse minime sa le cistigi.

Avatar utilizator
BULANNN
Mesaje: 244
Membru din: 26 Dec 2012, 19:51
Localitate: Italia
Contact:

Re: standuri

Mesajde BULANNN » 04 Feb 2013, 13:09

danielita scrie:De ce toate standurile se incarca atit de greu cu bani? Mai ales cele luate cu diamante ,mie mi se pare ca se incarca cel mai greu cu bani.Presupun ca depinde si de citi vizitatori iti intra in parc,dar totusi de la casa de bilete in zece minute poti aduna banii indiferent de nr. vizitatorilor; asa trebuia si la celelalte standuri sa se aloce un timp in functie de genul si importanta lor.Eu am 43 de vizitatori si daca as astepta sa se umple cu bani fiecare stand ,ar trece aproape o zi,asa ca adun cu tiraita banii de la ele.,fapt care nu mi se pare corect avind in vedere ca pt incepatori si nu numai le este foarte greu sa stringa un ban pt a cumpara animale ,flori ,habitate etc.,acestea fiind prea scumpe dupa parerea mea.Casa de reproducere deasemenea este foarte scumpa.Ar fi foarte important pt stimularea jucatorilor sa se faca ceva schimbari in acest domeniu,mai ales ca diamantele chiar ai sanse minime sa le cistigi.

Totul depinde de nr.de vizitatori, si eu am peste 150 vizitatori si deabia reusesc sa strang toti banii de doua ori pe zi la toate standurile inclusiv casa de bilete,iar in privinta jocului si preturilor nu cred ca se vor face schimbari,sa mai discutat despre anumite nemultumiri,dar nimeni nu a facut nimic...poate in viitor cine stie..

Avatar utilizator
myhy77
Mesaje: 3
Membru din: 30 Ian 2013, 21:35
Localitate: Bucuresti

Re: standuri

Mesajde myhy77 » 04 Feb 2013, 17:43

Eu nu inteleg de ce atatea nemultumiri jocul este facut pentru cine baga diamante si pentru cine nu baga diamante, se fac bani daca ii strangi si ii cheltui cu cap :!: :!: :!: :shock: :evil:


Înapoi la “Sugestii și idei”