Peștele clovn pentru acvariu!

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Peștele clovn pentru acvariu!

Mesajde quino1033 » 16 Apr 2013, 11:46

Dragi directori de zoo!

Această săptămână avem un pește foarte popular pentru acvariile voastre! Urmărește drăgălașul pește clovn cum înoată în acvariu!
Îl vei putea cumpăra în magazinul zoo începând de la nivelul 58.

Peștele clovn, numit și peștele anemona este nativ în apele calde ale oceanului indian și pacific, și are tendința de a trăi adăpostit în recifele de mare, unde formează o relație de simbioză cu anemonele de mare. Vezi cum anemonele își folosesc tentaculele pentru a proteja peștele clovn de prădători, în timp ce peștele clovn se hrănește cu nevertebrate care sunt dăunători anemonelor de mare.

Obține această frumusețe pentru acvariul tău acum!

Imagine

Am mai făcut următoarele schimbări pentru voi:

  • O eroare care apărea în timpul notificărilor care erau trimise, când oferta de schimb se termina a fost remediată
  • Șopârla gulerată a primit animații suplimentare
  • Acum vei putea să dezactivezi notificările primite când completezi mini sarcini, prin setările de joc (partea de jos). Așa nu vei mai vedea informarea care apărea după ce ai completat o sarcină. Desigur, notificările sunt încă activate implicit.
  • Când un obiectiv de strângere de fonduri a fost atins, mesajul corect ar trebui să apară acum în căsuța organizațiilor.
  • O eroare de animație care a afectat pelicanul a fost remediată.

De asemenea nu uitați de oferta specială:

Obține un gibon pentru zoo-ul tău - îl obții la fiecare cumpărare de cel puțin 100 de diamante*.

Imagine

Cu o cumpărare de cel puțin 200 de diamante*, îți dăm chiar doi giboni, ca să-i poți reproduce. Plus mai primești și o un bonus de 10% mai multe diamante*!

Echipa My Free Zoo

*Fiecare plată este validată separat. Nu vei primi gibonul dacă efectuezi mai multe plăți inferioare (de exemplu: 2x 50 de diamante). De asemenea vei primi doi giboni și bonusul de 10% dacă cumperi cel puțin 200 de diamante cu o singură plată.

Înapoi la “Anunțuri”