Campania dinaintea paștelui!

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Campania dinaintea paștelui!

Mesajde quino1033 » 26 Mar 2013, 12:29

Dragi directori de zoo!

Paștele se apropie și împreună cu iepurașul de paști am pregătit pentru voi, o grozavă campanie dinaintea paștelui!

Prin campania dinaintea paștelui, vei putea decora grădina ta zoologică cu minunate decorațiuni de paști și să câștigi premii grozave - printre astea un animal complet nou - blănosul alpaca!

Imagine

Dacă ai participat și la alte campanii similare ca Sf. Valentin, crăciunul sau halloween atunci știi cum funcționează sistemul: De azi până marți, 3 aprilie 10 am UTC, vei găsi diverse decorațiuni de paști în magazinul zoo. Folosește acestea ca să decorezi grădina zoologică și să colectezi ouă de paști. Cu cât aduni mai multe ouă de paști, cu atât mai multe cadouri vei primii la finalul campaniei.

Notați: campania se termină marți, 3 aprilie 10 am UTC. Vor fi luate în calcul numai decorațiunile plasate în zoo până atunci, care îți vor aduce premii!

Imagine

Pentru a afișa vederea generală care arată câte cadouri ai colectat, te rugăm să dai click pe oul de paști din dreapta ecranului!

Imagine

Deasemenea am mai făcut următoarele schimbări:

  • Un bug la afișarea animalelor disponibile dintr-o anumită anexă, a fost remediat. Aici vor fi luate în calcul acum și puii de animale.
  • Un bug referitor la transformarea unui pui de crocodil într-un crocodil matur a fost remediat.
  • Un bug la deblocarea locurilor de comerț a fost remediat.
  • Un fondator de organizație poate numi acum și co-fondatori, un rang nou. Co-fondatorii, adițional fostelor avantaje pe care le-au avut vice președinții, pot angaja paznici și pot muta sau înlătura animale din anexe.

Și nu uitați: încă pentru scurtă vreme, poți decide ce animal dorești la cumpărarea de diamante:

Cu o cumpărare de cel puțin 100 de diamante*, poți alege dintre orca maiestuosă, mandrilul colorat, chinchilla drăgălașă și delfinul inteligent.

Vrei să reproduci animalele? Cu o cumpărare de cel puțin 200 de diamante*, vei primi chiar două animale la alegere - plus 10% bonus!


Imagine

Echipa MY Free Zoo

*Fiecare plată este validată separat. Nu vei primi bonusul dacă efectuezi mai multe plăți inferioare (de exemplu: 2 x 50 de diamante). De asemenea, vei primi două animale și bonusul de 10%, dacă cumperi cel puțin 200 de diamante printr-o singură plată. Reține: nu vei putea alege 2 animale diferite - vei primi 2 animale de același fel!

Înapoi la “Anunțuri”