10 milioane de jucători!

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

10 milioane de jucători!

Mesajde quino1033 » 30 Iul 2014, 11:58

10 milioane de jucători My Free Zoo - sărbătorim cu acțiuni speciale și un pește nou!

De când am lansat My Free Zoo, s-au înregistrat 10 milioane de jucători din lumea întreagă, care au grijă de animale, decorează grădinile zoologice și atrag vizitatori în 23 de limbi diferite.

Un motiv de sărbătoare, nu crezi? De ceea, toți jucătorii care se autentifică până pe 6 august ora 10:59 am BST vor primi o decorațiune animată de 10 milioane de jucători!

Imagine

Dar asta nu e tot: fiecare reproducere completată cu succes până miercuri 6 august ora 10:59 am BST, va genera gemeni.

Bineînțeles, jucătorii care reproduc două animale, vor primi dublu puncte de experiență. Nu ați reușit să terminați cu succes reproducerea? Nu fiți trist: toți jucătorii care nu au reușit să completeze cu succes reproducerea, în perioada de timp menționată, vor primi oricum dublu puncte de experiență.

Notați: bonusul la punctele de experiență vor fi deja incluse în afișul care apare la terminarea reproducerii. De asemenea puteți vedea valoare punctelor de experiență primite în jurnalul de sistem, prin click pe consilier.

Imagine

Mai avem ceva pentru voi...

Boosterul dublu

Imagine

Fiecare jucător care cumpără un booster(sprijin) de argint sau de aur, va primi încă unul de același fel în cadou! Asta înseamnă că veți primi două boostere de argint sau de aur la preț de una. Bineînțeles puteți cumpăra câte boostere doriți.

Cu această campanie introducem un exclusiv animal de booster: ariciul african!

Imagine

Ariciul african provine din Africa de est și centrală. Are doar patru degete la picioare. Preferă să stea în terariu. Până pe 6 august ora 10:59 am BST, cel puțin o bucată de carte cu ariciul african va fi disponibilă în fiecare booster de aur. Animalul poate fi completat cu 8 bucăți de carte.

Mai avem și un nou animal de acvariu disponibil în magazinul zoo. Peștele iepure a înotat până în My Free Zoo, din Oceanul Indian.

Actualizare booster:

Nu ați reușit să vă autentificați mai multe zile? Acum puteți vedea câte pachete booster nedeschise mai aveți:

Imagine

Peștele iepure cu fața albă marcată cu un semn negru va ieși în evidență în acvariu. Poate fi cumpărată cu zoo-dolari, de la nivelul 82!

Imagine

Bucurați-vă de noua actualizare!

De asemenea nu uitați de articolul bonus gratuit, la cumpărarea de diamante!

Echipa My Free Zoo

Înapoi la “Anunțuri”