Campanie de Halloween!

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Campanie de Halloween!

Mesajde quino1033 » 23 Oct 2013, 11:49

Dragi directori de zoo!

Halloween-ul aproape a sosit! Și cum ar arăta My Free Zoo fără fantome și dovleci?

Imagine

Decorează zoo-ul cu decorațiuni noi înfricoșătoare! Doar gândul la o pisică neagră sau la secerător te sperie? Atunci obține noile decorațiuni înfricoșătoare pentru zoo - este ceva pentru toată lumea .

Dacă decorezi înfricoșător grădina zoologică, atunci vei primi bomboane. Dacă reușești să aduni suficiente bomboane până la sfârșitul campaniei, atunci vei primi un animal exclusiv pentru zoo: liliacul . Dacă colectezi suficiente bomboane, vei primi chiar două animale și poți începe reproducerea!

Imagine

Dacă ai mai participat la campanii similare, atunci știi cum funcționează sistemul: Începând de miercuri 23 octombrie 2013 până miercuri 30 octombrie 2013 ora 11:59 am CEST, vei găsi un sortiment variat cu decorațiuni înfricoșătoare în magazinul zoo.

Imagine

Legat de campanie, acum poți cumpăra terenuri Halloween, la secțiunea "suprafețe de teren" din magazin (pentru astea nu veți primi bomboane)!

Decorați zoo-ul cu aceste obiecte înfricoșătoare și colectați bomboane. Cu cât adunați mai multe bomboane cu atât primiți mai multe cadouri la sfârșitul campaniei.

Notați: Campania se termină miercuri 30 octombrie 2013 ora 11:59 am CET. Numai decorațiunile plasate în zoo vă vor aduce premii!

Pentru a deschide vederea generală a campaniei click pe bomboana din dreapta ecranului.

Imagine

Am mai făcut următoarele modificări:

  • "Rezerva de fier" al organizației: Fondatorii organizațiilor pot determina o limită pentru costurile de sarcini. Dacă limita este atinsă, nu mai pot fi completate sarcini.
  • Bonus de organizație pentru sarcinile cu transport Sarcinile unde trebuie transportate animale la sau de la o rezervație vor da reputație și experiență profesională.

De asemenea nu uitați de articolul bonus gratuit, la cumpărarea de diamante!

Vă dorim mult succes la această campanie!

Echipa My Free Zoo

Înapoi la “Anunțuri”