Animale noi în My Free Zoo!

quino1033
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Oct 2012, 12:31

Animale noi în My Free Zoo!

Mesajde quino1033 » 27 Aug 2013, 12:49

Dragi directori de zoo!

Cu acualizarea de astăzi, urăm bun venit la două animale noi în My Free Zoo!

Nativ din regiunile forestiere și de junglă din Sud-Estul Asiei și din America de Sud și Centrală tapirul robust va iubi noua sa casă în anexele de junglă sau pădure. Deși asemănător cu porcul la înfățișare, cele mai apropiate rude ale tapirului sunt caii și rinocerii.

Imagine

Începând de azi puteți obține mamiferul popular cu o cumpărare de cel puțin 100 de diamante*.

O cumpărare de la 200 de diamante* vă va aduce doi tapiri, plus un bonus de 10% mai multe diamante* (excepție SMS).

Fanii păsărilor vor descoperi al doilea animal care își face loc astăzi în My Free Zoo: vedeți bufnița dungată, care este nativ din America de Sud și Centrală, cum bate din aripi într-una din colivii! Veți putea cumpăra această pasăre nocturnă din magazinul zoo de la nivelul 60.

Imagine

Notați: numai până joi, 29 august ora 10:59:59 am BST veți putea obține o bucată de carte zilnică, pentru a completa cocorul încoronat cu campania al 100 animal! După ce se termină campania, veți putea obține și alte bucăți de carte prin boostere sau cărți de prietenie, sau prin schimbul cu prieteni.

Bucurați-vă de ultima actualizare

Echipa My Free Zoo

*Fiecare plată este validată separat. Nu veți primi animalul premium dacă efectuați mai multe plăți inferioare (de exemplu: 2x 50 de diamante). De asemenea veți primi două animale premium, numai dacă cumpărați 200 de diamante dintr-o singură plată.

Înapoi la “Anunțuri”