FAQ - Jucători Buni

R@zvan
Mesaje: 191
Membru din: 26 Ian 2012, 12:13
Localitate: Timisoara
Contact:

FAQ - Jucători Buni

Mesajde R@zvan » 22 Feb 2012, 12:49

Intrebarile jucatoriilor de partea Binelui

Acest FAQ este o lucrare in desfasurare.Daca nu gasiti intrebarea dumneavoastra aici ,postati si intrebeati-ne despre ea.Si va rugam sa nu scrieti multumiri despre cat de fumos este acest FAQ,pentru ca posturile vor fi sterse.Postati doar daca aveti vreo intrebare.


Cum imi pot antrena trupele?
Ca jucator “Bun” nu vei putea antrena trupe,doar cei “rai” o pot face.Ce poti dace isca ca “Bun” este sa produci arme,care sunt necerare”Railor” pentru a antrena trupe mai bune.
Ca “Bun” poti avea trupe,insa ele trebuie donate celor “Rai”.
Si tocmai de accea este atat de important sa colaborati cu jucatorii “Rai”.
“Raii” te pot proteja,tu le donezi trupele tale,pentru ca ei sa le poate folosi.
Este acelasi lucru si cu carutele pentru comert.”Raii” nu pot construi carute pentreu comert,numai cei “Buni”le pot construi si dona catre “Rai”.


Ce este cu moralul trupelor, cum il pot creste?
Nu poti. Trupele jucatoriilor “Buni” au mereu moralul 0 (zero). Nu am vrut sa facem jucatorii Buni sa arate Rau cu steroizi.


Sunt atacat si nu ma pot apara singur! Ce ramane de facut?
Intai, construieste un Zid Defensiv si un Turn de Veghe! Sunt foarte enervante pentru jucatorii “Rai”. De asemeni poti contacta jucatorii “Rai” din apropierea orasului tau, sa menti o relatie buna cu ei ca ulterior sa te poate ajuta in apararea orasului tau.
Zidul defensiv va tine soldatii jucatoriilor “Rai” departe de a intra in orasul tau.Cu cat este mai puternic Zidul orasului tau cu atat este mai mai mare timpul de intrare,in orasul tau,al inamicului.
Turnul de Veghe este singura cladire cu puncte ofensive.Satenii vor sta in Turn,iar in cazul unui atac ei vor arunca cu pietre si cu apa fierbinte peste inamicii tai.
De asemeana ,daca ai in orasul tau o armata a unui prieten “Rau”,pe langa Zidul Defensiv si Turnul de Veghe,armata te va ajuta in protejarea orasului.


Cum pot face comert?
Pentru a face comert,care este explicat si la inceputul jocului in tutorial,aveti nevoie de carute pentru comert.Carutele pentru comert sunt construite in Piata si ai nevoie de cherestea si de cai.Odata ce aveti caruta pentru comerti,(in meniul de sus) duceti-va la Comert,unde poti incepe tranzactiile.Vezi imagimea urmatoare:
Imagine


Se recomanda salvarea oraselor ca locatie,cele cu care faceti tranzactii in mod repetat,si timiteti elemente mai des.Aceasta va ajuta sa faceti tanzactiile mai rapid.Mai tarziu puteti gestiona locatiile salvate din meniul Account.


Cum pot produce Arme?
Pentru a produce arme trebuie sa construiesti Fieraria.In interiorul acestei cladiri se pot produce arme si chiar se pot face cercetari pentru arme mai avansate,care sunt necesare jucatoriilor “Rai”.
La inceput,se pot produce Arcuri.Pentru producerea de arme avansate trebuie intai sa le cercetati.Uite-te in josul paginiii acestei cladiri pentru a vedea cerintele ficeacrei cercetari.
Imagine


Pot construi doar 3 lucruri in acelasi timp?
Da,desi puteti utiliza caracteristica ShaBang (Premium),unde se pot construi pana la 4 cladiri in acelasi timp.
Functia ShaBang se activeaza cu ajutorul coroanelor,care le puteti achizitiona accesand Prmium(vezi meniul de sus),unde pot fi activate si alte functii ale contului Premium.
Pe langa faptul ca puteti construi 4 cladiri in acelasi timp, aveti si alte avantaje,cum ar fi posibilitatea de a construi faca a intra in cladire(pictogramele apar deasupra cladrii),si in Prmarie/Fantana Vietii puteti seta producerea bunurilor la numarul maxim disponibil(sau numarul pe care il doriti),fara a fi nevoie sa mergeti din cladire in cladire , construiti intr-un singur loc!


Cum pot utiliza Aurul? Se pare ca incep sa am tot mai mult minereu de aur/monde si chiar nu stiu ce pot face cu el/ele.
Monedele pentru “Rai” pot ridica moralul( armata lupta mai bine) si cerceta noi soldati ,cu ar fi Arbaletisti,Calarati(Calareti mai buni),Spadasini. De fapt monedele sunt elementul cel mai dorit de catre “Rai”.


In menuil trupelor,ce inseamna iconitele?

Imagine*Sabia rosie – Un Atac (asediu) asupra ta.
Imagine*Sabia gri - Tu ataci alti jucatori
Imagine*Scutul verde – Trupele altcuiva te protejeaza (sau iti sunt donate si se delpaseaza catre tine)
Imagine*Scutul gri – Aparare proprie (trupele apara orasul tau sau sunt in alta parte aparand alt oras)
Imagine*Picoare albe – Trupele se deplaseaza
Imagine*Castel - Trupele se intorc acasa dupa un atac programat de tine
Imagine*Sacul Rosu – Inventoriul
Imagine*Trompeta – Da ordine trupelor tale

Multumim BlueVik pentru tutoriale.

Înapoi la “FAQ - Ajutor pentru Incepatori”